reklama
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
szopek
Mama Kniazia Burubara
Migotka Zdecydowanie musisz zdać relację z pierwszych prób nocnikowania ...
Nasz kapryśny nocnik najpierw ochrypł a dziś już zamilkł. Młody się wysikał, od razu zaczął tańczyć a tu lipa... brak muzyki, musiałam mu dośpiewać.
A teraz coś z zupełnie innej beczki, dla wielbicielek kantry i łesternu, a raczej ich zapewne biednego dziecka . Kocisy dla bejbi od 0-6 miesięcy
http://www.heelarious.com/
Nasz kapryśny nocnik najpierw ochrypł a dziś już zamilkł. Młody się wysikał, od razu zaczął tańczyć a tu lipa... brak muzyki, musiałam mu dośpiewać.
A teraz coś z zupełnie innej beczki, dla wielbicielek kantry i łesternu, a raczej ich zapewne biednego dziecka . Kocisy dla bejbi od 0-6 miesięcy
http://www.heelarious.com/
Ostatnia edycja:
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
szopek wow
a ja wczoraj zaszalalam spodnie za 69zl bluzka 79 i sweter 79 tyle ze z tego zaplacilam tylko 30% zaplacilam chyba 70zl nie pamietam oddzielnie placilam za swetry ... jest likwidacja sklepu i wszystko co na metkach - 70%
szkoda ze nie mam teraz za duzo kasy bo za 300/400zl mozna sie obupic od kurtek po buty bielizne posciel dzieciece
a ja wczoraj zaszalalam spodnie za 69zl bluzka 79 i sweter 79 tyle ze z tego zaplacilam tylko 30% zaplacilam chyba 70zl nie pamietam oddzielnie placilam za swetry ... jest likwidacja sklepu i wszystko co na metkach - 70%
szkoda ze nie mam teraz za duzo kasy bo za 300/400zl mozna sie obupic od kurtek po buty bielizne posciel dzieciece
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Szopek niezle wymyslaja te buty dla dzieciaczkow...
Ja bym tego nie kupila. Po co te obcasy tam sa takie w dodatku obciachowe?
Migotka tron sliczny,oby szybko Igusia na nim zasiadla i jako podstawka do umywalki bardzo sie przyda
Ja bym tego nie kupila. Po co te obcasy tam sa takie w dodatku obciachowe?
Migotka tron sliczny,oby szybko Igusia na nim zasiadla i jako podstawka do umywalki bardzo sie przyda
panna_migotka
Zauważyłam ostatnio, że Igulowe zabaweczki już się jej nudzą. To już duży dzieciak jest i przestają ją interesować grzechotki, które ma od maleńkości. Poradźcie, co można kupić dla szkraba w tym wieku. Może jakiś panel edukacyjny czy coś w tym stylu. Chodzi mi o coś, co się nie znudzi po 30 minutach.
Może jakiś klocki?
Może jakiś klocki?
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Ja z czystym sumieniem polecam to :
CHICCO MUZYCZNY STOLIK EDUKACYJNY KLOCKI NAJTANIEJ (568450697) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
a tu sa wszystkie takie z allegro.
Klaudia moja bawi sie nim ciagle ,lubi przy nim majsterkowac,sa tam i klocki i pianino i wiele innych bajerow.Sprawdzil sie u Vanesski tez.Zreszta ona do dzisiaj tez nim sie bawi.
CHICCO MUZYCZNY STOLIK EDUKACYJNY KLOCKI NAJTANIEJ (568450697) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
a tu sa wszystkie takie z allegro.
Klaudia moja bawi sie nim ciagle ,lubi przy nim majsterkowac,sa tam i klocki i pianino i wiele innych bajerow.Sprawdzil sie u Vanesski tez.Zreszta ona do dzisiaj tez nim sie bawi.
panna_migotka
Kupiłam ten stolik, płaci druga babcia na urodziny :-) Trzeba wykorzystać, póki chcą coś kupić
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Naprawde to dobra inwestycja My kupilismy ten stolik na 1 urodziny Vanesski :-) Jak widac wytrzymaly bo co ona z nim nie robila to szok ;-)a nadal dziala bez zarzutow
A co do zabawek to dobrze czesc ich schowac na jakis czas i np za tydzien,dwa pokazac na nowo.
Klaudia lubi tez ogladac ksiazeczki.Ja kupowalam Vanessce duzo z tej serii,one sa praktycznie w kadym markecie i kosztuja kolo 6-7 zl.Ladne wydanie i wytrzymale.Klaudia tez je lubi ogladac,sama sobie siedzi,wyciaga po jednej i oglada :-)
A co do zabawek to dobrze czesc ich schowac na jakis czas i np za tydzien,dwa pokazac na nowo.
Klaudia lubi tez ogladac ksiazeczki.Ja kupowalam Vanessce duzo z tej serii,one sa praktycznie w kadym markecie i kosztuja kolo 6-7 zl.Ladne wydanie i wytrzymale.Klaudia tez je lubi ogladac,sama sobie siedzi,wyciaga po jednej i oglada :-)
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Co do nocnikow to tak wyglada nasz i Klaudia przy nim majstrujaca,niestety nie pomyslalam wczesniej zeby nagrac bo tu zabawa nagrana jest juz po 10 minutach a wczesniej pelna radosc ja ak tylko zobaczy otwarte drzwi od lazienki to odrazu do niego leci choc jeszcze nie korzysta Jakosc slaba bo telefonem nagrywane,nie wiem czemu tak wychodzi ...
[video=youtube;P9qD7Zoe0Fg]http://www.youtube.com/watch?v=P9qD7Zoe0Fg[/video]
[video=youtube;P9qD7Zoe0Fg]http://www.youtube.com/watch?v=P9qD7Zoe0Fg[/video]
Podziel się: