reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

Moja za to odwrotnie - chleje jak najęta. Dziewczyny, ile ona potrafi wypić!!! Oczywiście z butelki, bo niekapek albo zwykły kubek są do bani i nie chce z nich w ogóle pić :angry:

reklama
Migotka Zdecydowanie musisz zdać relację z pierwszych prób nocnikowania ...

Nasz kapryśny nocnik najpierw ochrypł a dziś już zamilkł. Młody się wysikał, od razu zaczął tańczyć a tu lipa... :baffled: brak muzyki, musiałam mu dośpiewać.

A teraz coś z zupełnie innej beczki, dla wielbicielek kantry i łesternu, a raczej ich zapewne biednego dziecka . Kocisy dla bejbi od 0-6 miesięcy
http://www.heelarious.com/
jessenew.jpg

Ostatnia edycja:
szopek wow :szok:

a ja wczoraj zaszalalam spodnie za 69zl bluzka 79 i sweter 79 tyle ze z tego zaplacilam tylko 30% zaplacilam chyba 70zl nie pamietam oddzielnie placilam za swetry ... jest likwidacja sklepu i wszystko co na metkach - 70%
:tak::tak: szkoda ze nie mam teraz za duzo kasy bo za 300/400zl mozna sie obupic od kurtek po buty bielizne posciel dzieciece :-p

Szopek niezle wymyslaja te buty dla dzieciaczkow...:sorry2:
Ja bym tego nie kupila.:no: Po co te obcasy tam sa takie w dodatku obciachowe?:baffled:

Migotka tron sliczny,oby szybko Igusia na nim zasiadla :-p i jako podstawka do umywalki bardzo sie przyda :tak:

Zauważyłam ostatnio, że Igulowe zabaweczki już się jej nudzą. To już duży dzieciak jest i przestają ją interesować grzechotki, które ma od maleńkości. Poradźcie, co można kupić dla szkraba w tym wieku. Może jakiś panel edukacyjny czy coś w tym stylu. Chodzi mi o coś, co się nie znudzi po 30 minutach.
Może jakiś klocki?

Naprawde to dobra inwestycja :tak: My kupilismy ten stolik na 1 urodziny Vanesski :-) Jak widac wytrzymaly bo co ona z nim nie robila to szok ;-)a nadal dziala bez zarzutow:tak:

A co do zabawek to dobrze czesc ich schowac na jakis czas i np za tydzien,dwa pokazac na nowo.:tak:

Klaudia lubi tez ogladac ksiazeczki.Ja kupowalam Vanessce duzo z tej serii,one sa praktycznie w kadym markecie i kosztuja kolo 6-7 zl.Ladne wydanie i wytrzymale.Klaudia tez je lubi ogladac,sama sobie siedzi,wyciaga po jednej i oglada :tak::-)

reklama
Co do nocnikow to tak wyglada nasz i Klaudia przy nim majstrujaca:tak:,niestety nie pomyslalam wczesniej zeby nagrac bo tu zabawa nagrana jest juz po 10 minutach a wczesniej pelna radosc ja ak tylko zobaczy otwarte drzwi od lazienki to odrazu do niego leci :-D:-D:-D:-Dchoc jeszcze nie korzysta :-p Jakosc slaba bo telefonem nagrywane,nie wiem czemu tak wychodzi ...
[video=youtube;P9qD7Zoe0Fg]http://www.youtube.com/watch?v=P9qD7Zoe0Fg[/video]

Do góry