reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

Szopek, dziś kupiłam Mikusiowi takie same skarpet, za 19zł, w sklepie na osiedlu, dokładnie takie same, tej samej firmy!! Ale ktoś ma przybitkę:szok:!!
No, proszę... Zdzierstwo na całego. Będę w takim razie szukać niezmordowana w zwykłych sklepach. Prawie 3 dychy + przesyłka to przegięcie:crazy:
Ktoś może ma takie skarpetko butki podszyte ircha lub irchopodobnym czymś BABY-MODA Skarpetki z podeszwą ABS r. 13-14 (570015679) - Aukcje internetowe Allegro
Działa to?

reklama
Dziewczyny, możecie wkleić jakieś linki z fajnymi nocniczkami? Macie takie zwykłe czy grające?
Opisywałam na pieluchowym wątku swoje przeboje z grającym nocniczkiem. Dla przypomnienia napiszę , ze grał sam z siebie w środku nocy a po siku nie zawsze. Miałam go zwrócić ale już zostali teraz sprawuje sie ok( oby nie zapeszyć). To jest coś takiego - grający nocnik
Miku go lubi i tańczy jak mu zaczyna grać, przez to ma radochę jak już widzi ze wynoszę go z łazienki.
Nie wiem czy polecam, nie wydaje mi się wygodny. Jak mu się bateria wyczerpie kupię inny.

A wiec tak.U mnie w domu sa takie nocniki :
nr 1 grajacy,fafnfary,odglos spuszczania wody itd...(mozna wylaczyc dzwiek) z ktorego najbardziej zadowolona Vanesska jest i Klaudia do niego leci tez,wiec sprobuje ja na ten sadzac.
thumb_f22b26b8.jpg

ten grajacy ktory tez czasami potrafi sam grac :sorry2: (nie ma wylacznika)jest teraz u babci ,nie za bardzo Vanesska byla na poczatku zachwycona tym graniem,teraz jest juz lepiej.

taki sam tylko nie grajacy rozowy :-p

i cos w tym stylu ,nie grajace ale wygodne bo dziecko moze sie z przodu trzymac.( ja mam jakiegos misia z uszami)

Mam jeszcze nakladki miekie i twarde na kibelek:tak:Cala kolekcja:sorry2:

Chce teraz kupic cos takiego,wedlug mnie fajna sprawa i od 18 miesiaca:tak:
http://www.allegro.pl/item581924432_thermobaby_kiddyloo_nakladka_na_wc_ze_stopniem.html,mysler
czy takie cos
NAKŁADKA NA W.C.-UCZY HIGIENY!!! (582204208) - Aukcje internetowe Allegro

Migotka,hmm trudne pytanie.Kazde dziecko jest inne i inaczej reaguje na wszystko. FP ma z tylu wylacznik w razie co,mozna potem tez go zdemontowac i cala gore klasc jako nakladke na dorosly kibelek. No i roznica w cenie ponad 100zl..... na allegro bo w zwyklym sklepie to nawet nie wspomne ile sobie krzycza .......moj jest w jezyku niemieckim(nie ma na rynku naszym w jezyku polskim) ale widzialam jakas aukcje gdzie sa dzwieku przerobione na uniwersalne,wiec nie wiem,pewnie tylko rozne melodie a zadnych slow tam nie ma.
Jak pisalam u nas najbardziej Vanessce przypasowal ten FP.Klaudia tez do niego lgnie.

Ja mam skarpetki butki podszyte ircha i bardzo są fajne, ale jesli małej ubieram na pole, jesli ma kurteczke i jest w wózeczku, w domu sie nie sprawdza ponieważ mojej sie strasznie mózki pocily. Ale fajna rzecz te skarpeteczki ja kupilam za 13 zl w sklepie,

reklama
Do góry