reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki ciążowe

reklama
Ja kupuje ubrania w H&M oraz w Happy Mum-maja fantastyczne jeansy,ktore kupuje się jedne na calutką ciąże. są jakoś tak uszyte,że jasne pod koniec są ciaśniejsze niz na poczatku,ale absolutnie nic nie pije,nie sciska,no i te materiały-leciutkie a jednoczeście wytrzymałe. Ja mam od nich 2 pary spodni( lniane i Jeansy) własnie Happy Mum jeszcze po Natalkowej ciązy i mam zamiar w nich chodzić i teraz bo wygladają jak nowe. baardzo polecam.
A jak ktos spodni nie lubi to polecam sukienki-super wygodne i tez dobre przez całą ciaze.
Ja uwazam,ze nie ma co wydawać morza kasy na te ciuchy bo to umówmy sie tylko na czas ciąży,a potem co z tym robić. Lepiej kupic kilka rzeczy ale dobre jakosciowo niz mase beznadziejnych szmat...a jest tego od groma i ceny tez spore bo zwykły t-shirt kosztuje koło 80-100zl.trzeba uważać.
O! i fajne są tez takie pasy ciażowe. Mozna wtedy nosic niektore bluzki z przed ciąży+ teaki pas na brzuch i juz nic nie widac i bardzo fajnie wyglada:)

Bardzo fajne ciuszki, az mnie kusi, zeby cos zamowic. Odebralabym sobie w polsce w kwietniu jak bede na swieta ;). Brzuch juz bedzie w sam raz!

Musze jednak przyznac, ze sa bardzo drogie w porownaniu z tymi w UK. Sa za to duzo ladniejsze.

Ciuchy z H&M to racja, zwłaszcza te pasy i bielizna. Miałam od nich świetne koszulki na ramiączkach, które miały tak jakby wszysty biustonosz i można było odpinać do karmienia. Bluzki też są fajne. Biustonosze do karmienia mają niewygodne, bo fiszbiny strasznie się wpijają.

Dziewczyny, ja myślę że w naszej sytuacji wcale nie musimy kupować konkretnie ciązowych ciuchów, bo okres kiedy brzuch bedzie duży przypadnie już na te cieplejsze dni i lato, więc zwykła tunika czy t-shirt albo legginsy wystarczą. Ja nie zamierzam kupowac jeansów bo pewnie ich nie użyję, zresztą teraz już mi w nich niewydgodnie. Najlepiej w legginsach ;)

hej dziewczyna ja ostatnio kupiłam sobie na allegro spodnie dresowe zpasem na brzuszek i jak narazie sie sprawdzaja, ogolnie dostępne rozmiary nawet dla tych większych . W kązdym razie ja znalazłam dla siebie. I cenowo dużo tansze niż normalnie w sklepie, ja zapłaciłam z przesyłką35zł a wsklepie widziałam takie spodnie za90wiec jest jednak róznica. U mnie w szegolności , bo nie wiem ile jeszcze popracuje a potem bedzie ciężko z kasą.

ja uwielbiam kupować ciuszki;):) hih w tamte wakacje nakupiłam sobie właśnie dużo takich dłuższych tunik do leginsów i teraz będą jak znalazł;) potem będę szukać czegoś na kwiecień na wesele a potem na czerwiec;)ojj w czerwcu to wydaje mi się ze już będę miała duży brzusio;)ta wasza stronka z tymi ciuszkami ciążowymi jest super;)

Ja nie wyobrażam sobie chodzić w leginsach.. czuje się w nich naga :nerd: no chyba, że po domu.. widziałam mase fajnych spodni, ale linki mam zapisane w domu, to wieczorkiem wstawie.

Super temacik dziewczynki:-)-ciuszki i zakupy to coś co ja lubię najbardziej:-D.Jak pojadę na prenatalne do Szczecina 28 stycznia to mam w planach shoping ,nie wiem czy się wyrobię ale ewentualnie pojadę na początku lutego ponownie może na wekend zatrzymamy się u mojej mamy i wtedy wpadnę do H&M- bo trzeba kupić koniecznie jeansy ciążowe,oczywiście zwiedzę całą galerię handlową:-):tak: -nie mieszczę się w żądne porteczki ledwo tylko w jedne rurki się wciskam i to dla tego,że są rozciągliwe:szok:.Brzuszek rośnie i niech rośnie na maxa-bardzo mnie to cieszy:-) Załączam stronke z fajnymi spodenkami są jeansy i sztruksy- wszystkie rurki i bardzo tanie ,aż dziwne (są po dwa kolorki ciemniejsze i jaśniejsze) i różniaste rozmiarki od xs-do xxl,mają tam równiez ciążowe jeansowe spódniczki-jeśli kogoś interesuje :
SPODNIE CIĄŻOWE SZTRUKS *RURKI* rozmiar S (1411896094) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
SPODNIE CIĄŻOWE JEANS RURKI GRANAT M (1420408322) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

reklama
Do góry