reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciuszki ciążowe

reklama
Saga super bluzeczki! A ja jak tylko wybieram się na zakupy to wracam z ciuszkami dla małego. Większą radość sprawiają mi zakupy dla synusia:tak:

fajne bluzeczki SAGAA!

a ja sobie zakupilam te lidlowskie pasy na brzuch...przydadza sie na za krotkie bluzki mam nadzieje

Ja nabyłam w Lidlu tę bluzkę ciążową - szarą 36/38 ale duże wypadają. Do legginsów będzie ok ale muszę dać do krwacowej co by mi zwęziła na wysokości paszek......bo brzuchol to się jakoś ułoży i będzie coś ala tunika :tak:.
Także duże wypadają te bluzki....nie wiem jak spodnie bo nie kupowałam. Mam bojówki z H&m i legginsy 2 pary więc jakoś sportowo/działkowo obskoczę jakby co.

Na allegro ostanio kupiłam sukienke, jestem z niej zadowolona wiec moze i któras z Was bedzie szukać czegośc podobnego. Na świeta była idelana a i moze na komunie chrzesnicy w niej pojde zeby nie kupowac kolejnej rzeczy.
Na allgero idzie po 60 zł, znajdzicie ja ławto na all. w ciazowych ciuchach-sukienki.
Ja tylko pod spód założyłam czarna bluzke bo dekolt troche za duzy jak dla mnie

Uploaded with ImageShack.us

Devi - super ta sukieneczka !
Ja kupiłam dzisiaj tunikę ( na żywo jest o wiele ładniejsza) : DSCN3403.jpgDSCN3401.jpg

devi-ładny krój, z pewnością wykorzystasz na wiele okazji!:tak:
taycia- super bluzeczka, zazdroszczę, bo ja z odkrytymi plecami nie mam szans wyjść...:-(

reklama
Dziewczyny śliczne ciuszki macie :-)
Mi się rybaczki bardzo sprawdziły w Świąteczne grillowanie, dostałam jeszcze dwie bluzki od bratowej M. i koszulki nocna od mojej siostry i myślę, że poza biustonoszami nic więcej nie będę potrzebować do lata...czas się rozkręcać w zakupach dla Małego. Ostatnio babcia poszalała i już jedną reklamówkę ciuszków mam :-)

Do góry