reklama
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
dziewczyny potrzebuje waszej rady.
Otóż mam chrzciny w niedziele i kompletnie nie wiem w co mam sie ubrac
Chciałabym nałożyć tunikę i szpileczki ale do tego musze mieć rajstopy! Jakie rajstopy mam kupic w ciązy? Ostatnio widziałam w H&M rajstopy ciążowe ale bałam sie je kupic bo powiem szczerze że to miejsce na brzuch było dosyc wąskie, pewnie bym sie wcisneła ale obawiam sie że mogły by mnie poprostu albo drapac w brzuch albo poprostu uciskac.
Nosiłyście rajstopy ciążowe? Jeżeli tak to prosze o opinie jakie i jak je nosi, na brzuchu pod brzuchem?
Help !
Otóż mam chrzciny w niedziele i kompletnie nie wiem w co mam sie ubrac
Chciałabym nałożyć tunikę i szpileczki ale do tego musze mieć rajstopy! Jakie rajstopy mam kupic w ciązy? Ostatnio widziałam w H&M rajstopy ciążowe ale bałam sie je kupic bo powiem szczerze że to miejsce na brzuch było dosyc wąskie, pewnie bym sie wcisneła ale obawiam sie że mogły by mnie poprostu albo drapac w brzuch albo poprostu uciskac.
Nosiłyście rajstopy ciążowe? Jeżeli tak to prosze o opinie jakie i jak je nosi, na brzuchu pod brzuchem?
Help !
Marcelinaa
Fanka BB :)
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
i mówisz że takie będą najwygodniejsze? a nie zjadą mi z tyłka? hehe
mi się udało zakupić coś takiego w dobrej przecenie bo z 45 zł przecenione były na 9 zł za dwie pary Spanx Tights Mama : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop i śmiało mogę polecić.
Oli.B
Fanka BB :)
i mówisz że takie będą najwygodniejsze? a nie zjadą mi z tyłka? hehe
Marzenixx rajstopy są dość opięte na pupie mi nie spadają ;-)
Marzenixx z H&M to ja mam ale legginsy 60den czyli grubości nienajcieńszych rajstop i są świetne. Trzymają się na brzuchu, nie uciskają, nie wrzynają...
A z typowych rajstop to kupiłam takie ciążowe i również polecam. Nakłada się je na brzuch i nic się nie wpija i nie ciśnie ;-)
Marcelinaa spodenki mega, takie alladynki A jaką Ty masz fikuśną fryzurkę
A z typowych rajstop to kupiłam takie ciążowe i również polecam. Nakłada się je na brzuch i nic się nie wpija i nie ciśnie ;-)
Marcelinaa spodenki mega, takie alladynki A jaką Ty masz fikuśną fryzurkę
reklama
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
dzieki dziewczyny
jutro będę w centrum handlowym to jakieś wybiore
co do legginsów to też mam , ale potrzebne mi są rajstopy bo do pantofli chce nałożyć a że mam krótkie nóżki to w legginsach będę wyglądać conajmniej śmiesznie )
jutro będę w centrum handlowym to jakieś wybiore
co do legginsów to też mam , ale potrzebne mi są rajstopy bo do pantofli chce nałożyć a że mam krótkie nóżki to w legginsach będę wyglądać conajmniej śmiesznie )