reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciuszki ciążowe

Dzięki dziewczyny:) Ja też zazwyczaj balerinki no ale na ślub obcas musi być. Wezmę na wypadek sukienkę ze sobą i zobaczę czy kolor pasuje. I mam nadzieję,że będą w sklepie...

reklama
dziewczyny potrzebuje waszej rady.

Otóż mam chrzciny w niedziele i kompletnie nie wiem w co mam sie ubrac :(
Chciałabym nałożyć tunikę i szpileczki ale do tego musze mieć rajstopy! Jakie rajstopy mam kupic w ciązy? Ostatnio widziałam w H&M rajstopy ciążowe ale bałam sie je kupic bo powiem szczerze że to miejsce na brzuch było dosyc wąskie, pewnie bym sie wcisneła ale obawiam sie że mogły by mnie poprostu albo drapac w brzuch albo poprostu uciskac.

Nosiłyście rajstopy ciążowe? Jeżeli tak to prosze o opinie jakie i jak je nosi, na brzuchu pod brzuchem?
Help !

devi masz spudnie

DSC09653.jpg

Marzenixx z H&M to ja mam ale legginsy 60den czyli grubości nienajcieńszych rajstop i są świetne. Trzymają się na brzuchu, nie uciskają, nie wrzynają...

A z typowych rajstop to kupiłam takie ciążowe i również polecam. Nakłada się je na brzuch i nic się nie wpija i nie ciśnie ;-)

Marcelinaa spodenki mega, takie alladynki:tak: A jaką Ty masz fikuśną fryzurkę;)

reklama
dzieki dziewczyny :)
jutro będę w centrum handlowym to jakieś wybiore :)

co do legginsów to też mam , ale potrzebne mi są rajstopy bo do pantofli chce nałożyć a że mam krótkie nóżki to w legginsach będę wyglądać conajmniej śmiesznie :))

Do góry