reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciuszki ciążowe

reklama
moze i chudzina ale z dupka rozmiaru 40-sci :) NAPRAWDE!!!

Wiesz, wyglad zewnetrzny jedno a budowa ciala drugie...czasami dwie rozne figury a ten sam rozmiar:)

asiacur a gdzieś jest jeszcze w Wawie happy mum czy tylko w wola parku?

Przepraszam, że dopiero teraz odpowiadam, ale nawet przez tydzień nie zaglądałam. Taki firmowy to chyba tylko w wola parku. wiem, że jest stoisko z rzeczami happy... przy metrze politechnika, bo kiedyś tam kupowałam. No, ale zaopatrzenie nie jest takie jak online i ceny jak pisałam dużo wyższe. :-(

a ja kocham te moje pumpiaki i prawie ciągle w nich łazę

2A1.jpg

kupię sobie coś teraz też z bebefielda bo bardzo jestem z nich zadowolona

reklama
Marcelina ja pojechałam po te pumpki i okazało się, że XS jest tylko tylko, więc do końca by nie wystarczyły, a S ma bardzo długie nogawki, skrócenie bałam się, że popsuje fason :wściekła/y:. A tak się na nie nastawiłam. No nic tak to jest jak się człowiek karłem urodzi :-(

Do góry