reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciocia dobra rada

reklama
od samego poczatku ciazy powinno sie nosic dobry podtrzymujacy biustonosz i to non stop aby zapobiec obwisaniu pozniej piersi.... rowniez pownno sie dobrze nawilzac i natluszczac kremem skore na brzuchu i piersiach ,aby zapobiec lub chociaz zmniejszyc ryzyko rozstepow...

Ja kupiłam sobie oliwkę w żelu z Jonsona i powiem Wam że jest rewelacyjna i skórę się ma świetnie nawilżoną i gładziutką (kosztuje 10 zł w Tesco) :-) :-) :-) :-)

Polecam

gadalam ze swoja mama czy ona miala rozstepy itp... No i niestety tak.. a ponoc jesli matka miala to corka na 90 procent tez.. ale powiedziala ze dopiero przy ostatnim dziecku.. I zebynie przesadzac.. Co prawda ja mysle ze tak za miesiac zaczne sie smarowac dopiero..

z tym stanikiem to ja nie mam wyjścia - śpię w takim wygodnym, bo jak "rozpuszczę" moje piersi - to mnie bolą. A jak są w staniku, to prawie nie czuję.

dziewczyny! a propo mięty to ja czytałam, że jest dobra kiedy ma się zgagę i mdłośći! i nic nie było, że jest wczesnoporonna:szok: o rany! teraz to już jestem skołowana!:baffled:

Karolcia - mieta w normalnych dawkach nie szkodzi - czyli napar np. 3 razy dziennie. Jest srodkiem szkodzacym kiedy sie wypije bardzo silny napar, ale na taki nawet paczka saszetek nie wystarczy - pij na zdrowie.

reklama
Do góry