reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciocia dobra rada

to poczekam jeszcze z tym dentystą, mam jednego zębala do usuniecia bo się juz go nie da wyleczyc sama plomba to była już praawie i sie wykruszyła i pewnie sie coś jeszcze znajdzie do leczenia bo mam ubytki przy dziąsłach

reklama
a co kiedy zdaży się jakieś przeziębienie?

tu do poczytania:
poradnikzdrowie.pl - zdrowie i uroda / Ciąża i macierzyństwo / Ciąża

to co mnie najbardziej zdziwiło to:
W ciąży nie powinno się zażywać preparatów z żeń-szeniem (zawiera niewielką ilość estrogenu) czy dziurawcem (może nasilać przebarwienia skóry). Nawet tak pospolite zioła, jak koszyczek rumianku, kwiat lipy czy liście maliny bywa, że wywołują niepożądane reakcje (rumianek może uczulać, kwiat lipy i liście maliny mogą powodować przekrwienie skóry matki i jednocześnie większy odpływ krwi z łożyska). Stosowanie ziół omówmy z lekarzem.

w ogole..babeczki..uslyszalam jeszcze jeden przesad.. Ze jak sie czegos kobiecie w ciazy nie da..czegos co ona chce lub co sie jej podoba to sie myszy zalegaja ;)

reklama
no dokladnie tylko akurat to dla nas na plus ;) jesli sie trafi na szczegolnie przesadna ciocie to mozna kupe rzeczy dostac ;) Zartuje oczywiscie...

Do góry