reklama
H
Harsharani
Gość
'In the womb'
maraniko
Wrześniowe mamy'07 lipcowo-wrzesniowa mama:)
Harsharani kurczę może ktoś będzie niedługo jechał do Polski z Twoich znajomych? Bo ja chętnie reflektowałabym na ten filmik.
Dziewczyny na zgagę pomagają migdały. Takie całe, ale bez skórki należy po prostu gryźć dokładnie i zajadać. Ja jeszcze nie próbowałam, ale to rada mojej teściowej, a ona jest specjalistką od naturalnych sposobów leczenia różności:-)
Dziewczyny na zgagę pomagają migdały. Takie całe, ale bez skórki należy po prostu gryźć dokładnie i zajadać. Ja jeszcze nie próbowałam, ale to rada mojej teściowej, a ona jest specjalistką od naturalnych sposobów leczenia różności:-)
kina82
Wrześniowe mamy'07
Czesc dziewczyny! znacie jakis dobry sposob na rwe kulszowa? , bo jeszcze troche i z lozka w ogole nie wstane, az mnie z bolu wykreca jak sie poruszam.
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Ja nie znam,a tez mi to z raz dziennie doskwiera, jedyne co zuwazylam to nie mozna dlugo przebywac w jednej pozycji, jesli leze sobie brzuchem do gory na kanapie:-) to staram sie czesto wstawac i po prostu ruszac
kina82
Wrześniowe mamy'07
No ja wlasnie z nadmiaru ruchu mam ta dolegliwosc, a nie moge sobie pozwolic, zeby caly dzien przelezec, chociaz to by moze na troche pomoglo, wiem, bo w weekend poleniu****e i w miare wszystko wraca do normy ale na krotko. Poza tym pytalam lekarza i powiedzial, ze jedyne co moge zrobic to od czasu do czasu masc rozgrzewajaca, ale to nie dziala :-(
H
Harsharani
Gość
ja slyszalam ze rozgrzewanie generalnie, np cieple liscie kapusty
a wiecie co ja zauwazylam? zwykle spie na lewym boku... i jak wstaje... to moj brzuch jest tak smiesznie zjechany na jedna stroneto znaczy..tak jakby wszystko co w brzuchu mam splywalo cala noc na lewa
a wiecie co ja zauwazylam? zwykle spie na lewym boku... i jak wstaje... to moj brzuch jest tak smiesznie zjechany na jedna stroneto znaczy..tak jakby wszystko co w brzuchu mam splywalo cala noc na lewa
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
na zgage polecam kilka lykow zimnego mleko, mi pomaga w kilka minut
Dziewczyny, ostatnio siostra mi opowiadała (tak na przyszłość), że jak jej koleżanka miała problemy z karmieniem (mało mleka) pielęgniarka jej zasugerowała, żeby piła piwo
Po tym jak zaczęła pic 1 dziennie (karmi lub jakies takie) bobas zaczął zdecydowane lepiej pić jej mleko
Sama nie wiem co o tym myśleć. W pierwszej chwili (i w sumie do teraz) wydało mi się to dziwne.
Po tym jak zaczęła pic 1 dziennie (karmi lub jakies takie) bobas zaczął zdecydowane lepiej pić jej mleko
Sama nie wiem co o tym myśleć. W pierwszej chwili (i w sumie do teraz) wydało mi się to dziwne.
reklama
H
Harsharani
Gość
na glownym sie pojawil temat wywolywania porodu. Wiec jakies sposoby oprocz lisci malin i mycia okien macie moze?