reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciocia dobra rada

Harsharani ja tez nie lubię ryb, ale coś mi się wydaje, że jedna z nas bardzo miała ochotę na tuńczyka więc odradzam;-)
Swoja drogą w dzieciństwie je lubiłam pod każdą postacią, ale już sam zapachy ryby działa na mnie odpychająco. Jedyne co jem z ryb to węgorz wędzony, ale tyko latem i świeży z beczki do sąsiada:-), rybę po grecku mojej mamy i węgorza...no od święta smażonego dorsza, żeby nie robić przykrości mężulkowi, bo on uwielbia wszelkie owoce morza...bleh:baffled:

reklama
a ja lubie rybki te z puszki i te wedzone i świeże np. panga w sosie nalesnikowym
co do wody z miodkiem to działa na przeczyszczenie bo jak synuś miał zaparcia to mu tak podawałam

cześć WRZEŚNIÓWECZKI :-D
kurcze,jeszcze my niedawno czekałyśmy na nasz upragniony wrzesień 2006 a dziś mój synek ma już prawie 6 miesięcy,ale ten czas leci.Powodzenia wszystkim przyszłym mamusiom i szybkiego doczekania września zwłaszcza tym które rozdwoją sie 16 :-)

Aniu - to jest właśnie życie :) Niebawem Twoja pociecha będzie chodzić, a potem przedszkole, skzoła, pierwsza miłość i zostaniesz babcią :)

Dziewczyny wiecie coś może o piciu czerwonej herbaty w ciąży? Pytam, bo nic nie pomaga mi na zaparcia, a wcześniej tzn przed ciąża czerwona herbata działała na mnie expresowo.
Ach i jeszcze chciałabym polecić Wam, szczególnie tym co będą debiutować w roli mamy książkę Tracy Hogg "Język niemowląt". Na tutejszym forum jest link do wersji elektronicznej i można sobie wydrukować.
W przeciągu 2 dni pochłonęłam prawie połowę:-) I muszę przyznać, że 3/4 moich wątpliwości już rozwiałam. Świetna książka naprawdę:tak:

Jak wejdziesz na Ciąża, poród, połóg to jeden z tematów to właśnie "elektroniczna wersja "Język niemowląt" Tracy Hogg".
Moderator podaje tam link, ja niestety nie umiem tu wstawić:no:

dziewczyny sciagnelam sobie ( az wstyd sie przyznac) 'w lonie matki'... Tylko ze po angielsku.. ale jest ;) jesli moze ktoras z Was chce to podesle... mozna sciagnac napisy a to super film... oczywiscie jesli nie macie oporow.. Mnie tak duzo wcale nie bedzie kosztowac wysylka , a np ja uwielbiam sobie ogladac jak wyglada wlasnie moje dziecko :)

reklama
Do góry