reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ciężka sprawa

• Starter tematu guest-1738525525
  • Rozpoczęty
No tak napisałaś w pierwszym poście.
Nie układało wam się, poznałaś nowego - zakochaliście się w sobie bo dał Ci zabawę i atencję i dopiero podjęłaś decyzję o rozstaniu.
nie nie nie rozstałam się z tamtym i dopiero zaczęłam coś z obecnym nie popieram zdrady my tylko pisaliśmy i dużo rozmawialiśmy raz się widzielismy ale do żadnej zdrady nie doszło prostu przyjechałam do niego na koncert który grał i spędzilisny miło czas jako przyjaciele po powrocie do domu zaczęło mi brakować go i zdecydowałam ze rozstane się z tamtym aby dac sobie i jemu szczęście rozstaliśmy się w normalnych warunkach i mamy dalej konktakt bo pracuje u mnie

reklama
nie nie nie rozstałam się z tamtym i dopiero zaczęłam coś z obecnym nie popieram zdrady my tylko pisaliśmy i dużo rozmawialiśmy raz się widzielismy ale do żadnej zdrady nie doszło prostu przyjechałam do niego na koncert który grał i spędzilisny miło czas jako przyjaciele po powrocie do domu zaczęło mi brakować go i zdecydowałam ze rozstane się z tamtym aby dac sobie i jemu szczęście rozstaliśmy się w normalnych warunkach i mamy dalej konktakt bo pracuje u mnie
Nieźle to wygląda :D obecny i były pracujacy w jednym miejscu :D dobre, dobre.

No ale to jest zdrada

Dziewczyny niema sensu nic jej tłumaczyć
Z chłopca chce zrobić ojca dla swojego dziecka i jak go przekonać do tego.
Następnie zdradza jednego i przecież to nie zdrada .
Zdrada to nie tylko sex .Boże jak mi go brakowało jak wróciłam do domu.
😂😂😂

reklama
Do góry