reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki ze Śląska

Hej kobietki!
dopisuję się do śląskich cieżarówek :) Katowice się kłaniają :)

http://www.naobcasach.pl

http://glitery.pl/

http://slub-wesele.pl/

Witam serdecznie marcóweczkę:-)
Mój dzidziuś jest tylko tydzień starszy:tak:, nie wykluczone, ze przyjdą na świat w tym samym terminie:-)
Zastanawiałaś się już nad wyborem szpitala?

Helou cięzaróweczki, co tam u Was??
Ja już odliczam :-) :-) nawet z nudów spakowałam wczoraj torbę dla siebie i młodej :-) Prawdopodobnie w przyszły czwartek przyjmą mnie na oddział a w piątek rano zabieg.. a w srodę zamierzam zrobić Zuzance ostatni dzień - święto jedynaka.. :-) bedzie wizyta w Figlarni, dobry obiad i mega lody :-)

Kurcze nawet fajnie się masz- znasz datę przyjscia na świat córci. Odchodzą stresy typu; a może to już dziś. Czekanie na poród musi być straszne:baffled:. Nawet swojemu starszemu szkrabowi imprezkę robisz i to zaraz przed rozwiązaniem, świetny pomysł:tak:

reklama
Cześć dziewczyny :-) Witam nowe mamusie :-) :-) AbEjA powodzenia, będziemy trzymać kciuki za szczęśliwe rozwiązanie. Zajrzyj do nas, żeby się pochwalić :-)

Hej Monia!
Co do szpitala to mam dwie opcje: Łubinowa albo Raciborska. Na raciborskiej rodziła moja \kuzynka i bardzo sobie chwali, a o łubinowej słyszałam same ochy i achy :)
mój lekarz tam "dorabia" także jest szansa ze mnie tam skieruje :) musze się ładnie uśmiechnąć.
A Ty gdzie chcesz rodzić ?

Hej Monia!
Co do szpitala to mam dwie opcje: Łubinowa albo Raciborska. Na raciborskiej rodziła moja \kuzynka i bardzo sobie chwali, a o łubinowej słyszałam same ochy i achy :)
mój lekarz tam "dorabia" także jest szansa ze mnie tam skieruje :) musze się ładnie uśmiechnąć.
A Ty gdzie chcesz rodzić ?

Też mam dwie opcje; Raciborska i szpital w Świętochłowicach. Teraz bardziej jestem przekonana do Raciborskiej, ale może mi się jeszcze zmienić, nic nie wiadomo.;-) O Łubinowej też dużo dobrego słyszałam, ale nad nim się nie zastanawiałam, zostaje przy dwóch powyższych opcjach:happy:

Hej śląskie ciężarówki:-)
Może i ja się dopiszę..pochodzę z okolic Rybnika, ale za mężem trafiłam do Zabrza:tak:
Jeszcze tylko (albo aż) 1,5 miesiąca i zostaniemy rodzicami...:cool2:
Pozdrawiam;-)

laski lekarz mi przyspieszył ciecie o jedne dzien i w zwiazku z tym jutro o 20. melduje się w szpitalu... wpadne po wszystkim, jak się ogarnę :-)

Też mam dwie opcje; Raciborska i szpital w Świętochłowicach. Teraz bardziej jestem przekonana do Raciborskiej, ale może mi się jeszcze zmienić, nic nie wiadomo.;-) O Łubinowej też dużo dobrego słyszałam, ale nad nim się nie zastanawiałam, zostaje przy dwóch powyższych opcjach:happy:

No to całkiem prawdopodobne ze sie spotkamy :) dzis ide do lekarza, chcę go delikatnie wypytac o tą łubinową, ale jak bedzie kręcił nosem to zdecyduje sie na raciborska:-)

reklama
Do góry