reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarówki ze Śląska

helcia a po co śpiworek do gondoli? przecież dzidziuś będzie napewno ubrany w kombinezon, wystarczy na to jakiś kocyk i okrycie dołączane do gondoli... tak mi się zdaje, moja starsza rodzila sie w styczniu i tak własnie biegałam z nia codziennie na spacery...

a ja sie jeszcze kulam. Nic nie zapowiada, ze zacznie sie wczesniej, czuje sie jak młody Bog, tylko męczy mnie zgaga :-)
dziś zakupilismy nowy wóz - więc się chwale
BananAlbum

reklama
Witam:-)
Widzę, że się ruszyło na naszym wątku:tak:
agula- To dzieciaczka masz upartego;-), niektóre marcówki już się dowiadują jaka będzie płeć:-D. Mam nadzieję, że mój nie da mi tak długo czekać:laugh2:, jestem już bardzo ciekawa.
Na USG 4D chcę iść w połowie ciąży, myślicie, że to dobry czas?

moniat lekarze twierdza ze najlepiej w okolicach 22-24 tc, wczesniej i pozniej mało widac. Mi robił dr Koza na Łubinowe, jestem bardzo zadowolona, choc to rzeczywiscie tylko bajer :-)

Moniat84- połowa ciąży to idealny czas na usg 4d, zwlaszcza ze generalnie zrobienie usg w polowie ciazy jest bardzo wazne.Ale nie spodziewaj sie cudow.Zasadnicza czesc tego usg to zwykle 2d, oczywiscie jest to bardzo istotna czesc badania.4d zobaczycie przez chwile, a to czy i co zobaczycie,zalezy wylacznie od ulozenia malca.Ale wrazenia sa niesamowite.

<font color="Purple"><font size="3"><font face="Book Antiqua">helcia a po co śpiworek do gondoli? przecież dzidziuś będzie napewno ubrany w kombinezon, wystarczy na to jakiś kocyk i okrycie dołączane do gondoli... tak mi się zdaje, moja starsza rodzila sie w styczniu i tak własnie biegałam z nia codziennie na spacery...

No właśnie mnie o kombinezonik chodzi, były co prawda też śpiworki, ale wydaje mi się to mało praktyczne. Fajny wóz, bardzo ładny, my się zaczniemy rozglądać jak w przyszłym miesiącu dostaniemy wypłaty :) Tak apropo ubierania dzieciaczków, nie mam bladego pojęcia jak się do tego zabrać, żeby małej nie było albo za ciepło, albo za zimno. To moje pierwsze dziecko i pewnie dojdę do tego z czasem metodą prób i błędów. ;-) Trzymajcie się ciepło. Zmykam gotować obiad. Pa pa

Hej laski, wpadłam z informacją, że rozwiązuję się 9 października. Lekarz ustalił na ten termin CC. Jestem po jednym cięciu, chcieliśmy spróbować rodzić sn, ale druga kluska jest sporo wieksza od pierwszej więc lekarz nie chce ryzykować... jeszcze 10 dni!

Hej laski, wpadłam z informacją, że rozwiązuję się 9 października. Lekarz ustalił na ten termin CC. Jestem po jednym cięciu, chcieliśmy spróbować rodzić sn, ale druga kluska jest sporo wieksza od pierwszej więc lekarz nie chce ryzykować... jeszcze 10 dni!

Będę trzymać kciuki:tak:. Jak tylko będziesz mogła to konieczne zdaj nam po wszystkim relacje.

reklama
Helou cięzaróweczki, co tam u Was??
Ja już odliczam :-) :-) nawet z nudów spakowałam wczoraj torbę dla siebie i młodej :-) Prawdopodobnie w przyszły czwartek przyjmą mnie na oddział a w piątek rano zabieg.. a w srodę zamierzam zrobić Zuzance ostatni dzień - święto jedynaka.. :-) bedzie wizyta w Figlarni, dobry obiad i mega lody :-)

Do góry