Jestem caly czas chora od ostatniego miesiaca ciazy. Pare antybiotykow. Ciagly kaszel i ostatnio okropna dusznosc. Poszlam na rtg pluc i wyszlo.a skąd takie coś? I jak sie dowiedziałaś?
reklama
Jestem caly czas chora od ostatniego miesiaca ciazy. Pare antybiotykow. Ciagly kaszel i ostatnio okropna dusznosc. Poszlam na rtg pluc i wyszlo.
achaaa współczuję.... mam nadzieję, że teraz szybko się wyleczysz.
Dziewczyny macie dodatkowe skurcze serca? Takie uczucie jakby zapadania albo jakby serce na chwilę przestało bić a za moment szybciej?
ja mam od zawsze
Tez mi sie zawsze wydawalo, ze tak mam. Robili mi tu ekg juz drugi raz i nic takiego sie nie dzieje...ja mam od zawsze
Tez mi sie zawsze wydawalo, ze tak mam. Robili mi tu ekg juz drugi raz i nic takiego sie nie dzieje...
na ekg to rzadko wychodzi, musiałabyś mieć taki w momencie robienia ekg. W każdym razie takie skurcze są niegroźne, jedynie nieprzyjemne
Sysia29
Fanka BB :)
Ja miałam dwa razy badania robione. Nic nie wykazało niepokojącego ale zwłaszcza teraz w ciąży wywołuje u mnie lęk :/na ekg to rzadko wychodzi, musiałabyś mieć taki w momencie robienia ekg. W każdym razie takie skurcze są niegroźne, jedynie nieprzyjemne
Przyszłamamusia:)
Zaciekawiona BB
A jak to można opisać ja to mam tak że aż dziwnie oddycha i też mnie lęk łapie?Ja miałam dwa razy badania robione. Nic nie wykazało niepokojącego ale zwłaszcza teraz w ciąży wywołuje u mnie lęk :/
Sysia29
Fanka BB :)
Nie wiem jak to opisać. Tak jakby dodatkowy skurcz? Jakby serce w pewnym momencie zabiło dwa razy na raz. Często powoduje to że muszę zakaszlec. Za chwilkę wraca wszystko do normy. Kiedyś usłyszałam od kardiologa że mam wypadanie zastawki i to defekt kosmetyczny. Ale jak pojawia się za często czuje lęk :/A jak to można opisać ja to mam tak że aż dziwnie oddycha i też mnie lęk łapie?
reklama
Nie wiem jak to opisać. Tak jakby dodatkowy skurcz? Jakby serce w pewnym momencie zabiło dwa razy na raz. Często powoduje to że muszę zakaszlec. Za chwilkę wraca wszystko do normy. Kiedyś usłyszałam od kardiologa że mam wypadanie zastawki i to defekt kosmetyczny. Ale jak pojawia się za często czuje lęk :/
bo to powoduje uczucie lęku. Najlepszy lek na to to ignorowanie. Wtedy nie pojawia się za często
Podziel się: