reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

Moje szczescie chyba dobrze sie bawi z Tata. Ale za nia tesknie, dobrze ze to jeszcze tylko kilka dni.
IMG-20190620-WA0003.jpg
IMG-20190620-WA0042.jpg
IMG-20190621-WA0004.jpg
IMG-20190621-WA0034.jpg

[GROUP=][/GROUP]
Trzeba jakos ciaze przetrzymac dla wspanialej nagrody. Później juz nie bedzie tak duzo czasu nad rozmyslaniem o swoich problemach, tylko cudo będzie w glowie :)

reklama
Pozdrawiam Was wszystkie i podglądam często. Hania skończyła 5 mcy, dziś mamy chrzest. Rzadziej się odzywam bo czasu brak na wszystko...ale trzymam za Was kciuki! ❤
Hanka też! :)
@Reese, moja bohaterko dla Ciebie buziaki!

Właśnie myślałam ostatnio o Tobie, bo dawno nic nie pisałaś :)
Hanula śliczości!!!

Moje szczescie chyba dobrze sie bawi z Tata. Ale za nia tesknie, dobrze ze to jeszcze tylko kilka dni.

[GROUP=][/GROUP]
Trzeba jakos ciaze przetrzymac dla wspanialej nagrody. Później juz nie bedzie tak duzo czasu nad rozmyslaniem o swoich problemach, tylko cudo będzie w glowie :)

Też bym tęskniła. Kochana jest. I jak pięknie już trzyma głowę w górze. Mój Słodziak nie chce podnosić głowy, tzn pewnie chce ale coś nie może, ciężko mu bardzo. Martwi mnie to bo w środę kończy 3 miesiące i boję się, że skończymy na rehabilitacji :( Poza tym rozwija się pięknie, śmieje się non stop
IMG_20190616_112348.png
IMG_20190619_124927.png
IMG_20190623_130608.png

Właśnie myślałam ostatnio o Tobie, bo dawno nic nie pisałaś :)
Hanula śliczości!!!

Też bym tęskniła. Kochana jest. I jak pięknie już trzyma głowę w górze. Mój Słodziak nie chce podnosić głowy, tzn pewnie chce ale coś nie może, ciężko mu bardzo. Martwi mnie to bo w środę kończy 3 miesiące i boję się, że skończymy na rehabilitacji :( Poza tym rozwija się pięknie, śmieje się non stopZobacz załącznik 989013Zobacz załącznik 989014Zobacz załącznik 989015

Moja od okolo 10 tygodnia tak trzyma.
Sprobuj przycisnac dupke i nozki lekko reka i wtedy z glowka latwiej :) a jak nosisz to tez nie trzyma ?

Moja od okolo 10 tygodnia tak trzyma.
Sprobuj przycisnac dupke i nozki lekko reka i wtedy z glowka latwiej :) a jak nosisz to tez nie trzyma ?

nie pomaga to dociskanie.... Jak go noszę w pionie to trzyma ale nie ma kontroli i muszę asekurować. Jak trzymam poziomo brzuszkiem w dół to leci mu główka w dół. Wiem, że są dzieci które późno podnoszą główke, zwłaszcza jak jest duża a mój ma dużą głowę.
Za 2 tygodnie mamy szczepienie, jak nie podniesie do tej pory to nas pediatra na pewno wyśle do rehabilitanta

nie pomaga to dociskanie.... Jak go noszę w pionie to trzyma ale nie ma kontroli i muszę asekurować. Jak trzymam poziomo brzuszkiem w dół to leci mu główka w dół. Wiem, że są dzieci które późno podnoszą główke, zwłaszcza jak jest duża a mój ma dużą głowę.
Za 2 tygodnie mamy szczepienie, jak nie podniesie do tej pory to nas pediatra na pewno wyśle do rehabilitanta

Moja z dnia na dzien zaczela. Wiec pewnie u Ciebie tez tak bedzie. Nie ma co sie jeszcze martwic, moze faktycznie nie ma jeszcze tyle sily.

tak czytałam, że bobasy miały problem i nagle z dnia na dzień podnosiły. Mam nadzieję, że też tak będzie
Ja miałam tak przy pierwszej Córce. Raz poszłam na rehabilitację. Strasznie płakała i jedna pediatra nam poleciła poczekać, że każde dziecko ma inny czas na to aby podnieść główkę i tak było. Z dnia na dzień zaczęła pięknie ja podnosić. Teraz ma 7 lat i jest zimna jak mało kto ;)

reklama
Do góry