asiakasia90
Fanka BB :)
BETALOC ZOK na podwyższony puls, elicea 10mg oraz afobam 0,5mg
To jestem pod wrażeniem, że udało Ci się odstawić. Super! Jak się czujesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
BETALOC ZOK na podwyższony puls, elicea 10mg oraz afobam 0,5mg
Mam dokładnie tak samo. Od kilku dni nerwobóle w klatce plus duszności plus kołatanie serca. Masakra. Już mam dośćTo ja właśnie stresuję się czymś cały dzień, a uwielbiam spać w nocy, najlepiej mi w nocy, nie skupiam się na oddychaniu ...
O ja mam teraz podobne objawy. Duszność, ścisk taki bolesny w klatce piersiowej. Do tego brak sił i ogólne samopoczucie do dupy.Mam dokładnie tak samo. Od kilku dni nerwobóle w klatce plus duszności plus kołatanie serca. Masakra. Już mam dość
Ja mam to samo Dziewczyny. Od rana jakoś funkcjonuję, a później te duszności i lęk z tyłu głowy( taki nacisk)... Tylko nie wiem skąd aż taki stres.O ja mam teraz podobne objawy. Duszność, ścisk taki bolesny w klatce piersiowej. Do tego brak sił i ogólne samopoczucie do dupy.
Ja tez jestem pod wrażeniem hihi. No właśnie czuję się źle...To jestem pod wrażeniem, że udało Ci się odstawić. Super! Jak się czujesz?
Ja myślę, ze okres wiosenny nam nie pomaga.Mam dokładnie tak samo. Od kilku dni nerwobóle w klatce plus duszności plus kołatanie serca. Masakra. Już mam dość
Zdecydowanie ta wiosna nie służy. Teraz mi duszno a co będzie w maju czy czerwcu gdzie już mogą być upaly.