Sysia29
Fanka BB :)
Cudowny Synek brałaś leki w ciąży?Resse przepraszam, ze w takim momencie pytam o to bralas jakies uspokajacze??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudowny Synek brałaś leki w ciąży?Resse przepraszam, ze w takim momencie pytam o to bralas jakies uspokajacze??
To tym bardziej gratuluje!!!!Nie wzięłam nic kompletnie
na początku objawy sie mogą nasilić.....ale musisz to przeżyć bo później już tylko lepiej....Wzielam dziewczyny 1 tabletke tej setraliny 50 bo juz total zle dzisiaj bylo. Co moze sie dziac na poczatku???
Wlasnie tego sie obawialam...bralas cos jak Ci sie to nasililo czy dalas rade???na początku objawy sie mogą nasilić.....ale musisz to przeżyć bo później już tylko lepiej....
ja dostałam Lorafen w razie jak sobie nie dam rady....ale mozna też hydroWlasnie tego sie obawialam...bralas cos jak Ci sie to nasililo czy dalas rade???
Super pocieszylas mnie,po ilu poczulas ulge??ja dostałam Lorafen w razie jak sobie nie dam rady....ale mozna też hydro
ja nie brałam już żadnych doraźnych jak zaczełam brać sertralinę....dałam radę....Ty na pewno też dasz
no trzeba się uzbroić w cierpliwość ale powinno być już lepiej po 10 dniach......Super pocieszylas mnie,po ilu poczulas ulge??
Ja przez pierwszy tydzień modlitw z ciut dłużej nie miałam żadnej poprawy a wręcz przeciwnie i do tego okropne mdłości. Po jakiś 2 tygodniach lek zaczął działać ale na krótko i zwiekszylam dawke.Super pocieszylas mnie,po ilu poczulas ulge??
Reese również gratuluję. Słodki maluch.Nie wzięłam nic kompletnie