Ewna4
Fanka BB :)
Ja 27+2 , kurde to jest nas kilka w podobnym "wieku". Tak przyjmuje leki Zoloft 5026+5 a Ty ? Bierzesz leki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja 27+2 , kurde to jest nas kilka w podobnym "wieku". Tak przyjmuje leki Zoloft 5026+5 a Ty ? Bierzesz leki?
Dokladnie na kiedy termin? Powiedz od kiedy bierzesz i jak sie czujesz?? Mnie psychiatra przepisala Sertagen 50 (setralina) balam sie je brac ze wzgledu na nasilone lęki nim sie rozkreci, a Ty jak sie czulas na poczatku po ilu lek sie rozkrecil?Ja 27+2 , kurde to jest nas kilka w podobnym "wieku". Tak przyjmuje leki Zoloft 50
Melduję że Konrad na pokładzieNo faktycznie kolejna mamuśka nam się zrobiła. Ale fajnie. Reese daj znac
Boshe jakie cudo gratulacje!!!!!!!!Melduję że Konrad na pokładzie Zobacz załącznik 956354
Piękny bobas, gratulacje jak się czujesz?Melduję że Konrad na pokładzie Zobacz załącznik 956354
kolejne cudeńko na świecie....tylko całować słodziaka.......gratulacjeMelduję że Konrad na pokładzie Zobacz załącznik 956354
Nie wzięłam nic kompletnieResse przepraszam, ze w takim momencie pytam o to bralas jakies uspokajacze??