reklama
asiakasia90
Fanka BB :)
Nie uciekajcie stądDziewczyny które z Was są na początku ciąży? Może założymy dodatkowy wątek?
Nerwiczka87
Hej dzieeczyny ja fatalnie dzis nerwica dopadła od rana i 3ma nie odpuszcza...pytalam gina o ta setraline ale nie znal tego leku i nie wiem sama co robic...sam powiedzial ze szyjka moze mi sie skracac z nerwów zwariuje jeszcze troche...
Nerwiczka87
Mówil tylko o relanium doraźnie i zeby z nim nie przeginac...a juz troche go zjadlam bo co robic jak jest tak silna...brzuch jak skala...relanium sie boje brac, nerwow tez sie boje ze za chwile mi sie tak szyjka skroci ze urodze...doradzcie cos
bzikula1
ciepło sie robi ....zobaczysz że tobie też zleci szybko....A no tak, bo to juz dzis bzikula1 i Ewna4 jak wy tez macie wspaniale, o ponad miesiac wiecej niz ja...tez tak chce jak wy))
Sysia29
Nie zamierzamyNie uciekajcie stąd
Ewna4
Sprawdź sobie po miesiącu w którym masz urodzisz. Ja czasem zaglądam do czerwcówek, ale tu mi zdecydowanie lepiejDziewczyny które z Was są na początku ciąży? Może założymy dodatkowy wątek?
Ewna4
A w którym tygodniu jesteś?Hej dzieeczyny ja fatalnie dzis nerwica dopadła od rana i 3ma nie odpuszcza...pytalam gina o ta setraline ale nie znal tego leku i nie wiem sama co robic...sam powiedzial ze szyjka moze mi sie skracac z nerwów zwariuje jeszcze troche...
Mój gin się w ogóle nie miesza w sprawy psychiatryczne. Psychiatra mi leki przepisał.
reklama
Nerwiczka87
26+5 a Ty ? Bierzesz leki?A w którym tygodniu jesteś?
Mój gin się w ogóle nie miesza w sprawy psychiatryczne. Psychiatra mi leki przepisał.
Podziel się: