Ja tak mialam mozna powiwdziec od listopada do polowy lutego. Ciagly lęk. Balam sie polozyc do łozka bo wtedy to serce jeszcze bardziej napier i jedna mysl w glowie i strach i ze ja tego nie chce i ze ile jeszcze ja tak wytrzymam. Spalam praktycznie co nic. Budzilam sie z lękiem az siadalam i musialam nabrac powietrza. Trafilam na you tubie na gościa pro therapy. Kanał. I zaczelam robic co on gadał. Nie to ze nie mialam lekow ale zauwazylam po dluzszym czasie ze ataki sa krótsze i juz nie caly dzien. Duzo mi dawalo jak wychodziłam z domu
Mam kołatania serca bardzo często, praktycznie codziennie potrafią cały dzień trwać z przerwa
Hej mam bardzo często kołatania serca praktycznie codziennie i też potrafi 3mać cały dzień, gdy są bardzo uciążliwe staram się wredy robić głębokie wdechy i wydechy
Dr Kamila Krawczyk. Wczoraj nawet u niej bylam po zaswiadczenie na cc. Dala mi najpierw zaswiad. Do gina ze sie u niej lecze, pozniej ze wolałaby zebym nie karmila piersią tylko wrocila do starych lekow a teraz wystawila mi zasw. O cc. Bardzo fajna babka. Ja trafilam w 26 tc. Dostalam zotral. Najpierw 50 pozniej zwiekszyla mi do 200. Trzeba sie zarejestrowac przez znany lekarz. Terminy ma dosc dalekie.Dziewczyny czy jest tu ktoś z okolic Poznania i może polecić dobrego psychiatre w razie czego?