A nie myślałaś żeby zmienić lekarza?Następna mądra psychiatra. Ręce opadają.
reklama
bzikula1
Fanka BB :)
u mnie różnie z samopoczuciem...dwa dni lepiej dwa dni gorzej........ale nie ma tragedii.....nie jest aż tak jak było...daje radę i najważniejsze jem....Witajcie. Co tam u was nerwiczki , bo tu taka cisza się zrobiła?
U mnie pierwszy dzień szkoły, niestety ferie się skończyły i koniec z długim spaniem:'( trzeba rano wstawać i się ogarniać. Najgorsze jest wożenie córki do zerówki bo muszę ją odprowadzać a naprawdę czasem mi się już nie chce:-\ no ale byle do wakacji jupi
A wy macie starsze dzieci? Jak to ogarniacie?
u mnie to będzie pierwsze dziecko i raczej ostatnie...mam już 39 lat...
Ostatnia edycja:
U mnie ogólnie dużo lepiej. Końcówka 29tc. Miesiąc na sertralinie, tydzień dłużej na mianserynie. Dzisiaj gorszy dzień, od kilku dni zmniejszać mianseryne...i chyba średnio to na mnie wpływa...sama nie wiem co o tym myśleć...mam nadzieję że to po prostu gorszy dzień i znowu z każdym dniem będzie coraz lepiej...Witajcie. Co tam u was nerwiczki , bo tu taka cisza się zrobiła?
U mnie pierwszy dzień szkoły, niestety ferie się skończyły i koniec z długim spaniem:'( trzeba rano wstawać i się ogarniać. Najgorsze jest wożenie córki do zerówki bo muszę ją odprowadzać a naprawdę czasem mi się już nie chce:-\ no ale byle do wakacji jupi
A wy macie starsze dzieci? Jak to ogarniacie?
bzikula1
jaką dawkę sertraliny bierzesz...bo ja 50 i dwa dni lepiej dwa gorzej....biorę dopiero od 11 stycznia...może się jeszcze nie rozkręciła dobrze albo dawka za mała.....U mnie ogólnie dużo lepiej. Końcówka 29tc. Miesiąc na sertralinie, tydzień dłużej na mianserynie. Dzisiaj gorszy dzień, od kilku dni zmniejszać mianseryne...i chyba średnio to na mnie wpływa...sama nie wiem co o tym myśleć...mam nadzieję że to po prostu gorszy dzień i znowu z każdym dniem będzie coraz lepiej...
Ewna4
Ooo same w 29 TC. :-)
Ja dalej się zastanawiam czy iść do tego psychiatry po leki czy nie. Dopóki siedzę w domu jest ok. Problem pojawia się gdy muszę gdzieś wyjść. A jak mam jakiś wyjazd to już 2 dni przed serce mi wali jak szalone.
W środę idę na krzywą cukrową. Bleee... Nie wiem jak dam rady. Właśnie zjadłam pół słoika ogórków kiszonych. Nie ciągnie mnie do słodkiego, mdli mnie. A tu jeszcze dojdzie stres związany z wyjściem, obym nie zwymiotowała. Macie jakieś złote rady?
Ja dalej się zastanawiam czy iść do tego psychiatry po leki czy nie. Dopóki siedzę w domu jest ok. Problem pojawia się gdy muszę gdzieś wyjść. A jak mam jakiś wyjazd to już 2 dni przed serce mi wali jak szalone.
W środę idę na krzywą cukrową. Bleee... Nie wiem jak dam rady. Właśnie zjadłam pół słoika ogórków kiszonych. Nie ciągnie mnie do słodkiego, mdli mnie. A tu jeszcze dojdzie stres związany z wyjściem, obym nie zwymiotowała. Macie jakieś złote rady?
bzikula1
u mnie facet....Antek....nie szaleje jeszcze z zakupami....dopiero kilka kompletów ubranek kupiłam....ja dopiero 16 tydz i 6 dzień dziś....Taki lżejszy temat. Wiecie już co nosicie pod ? Wyprawka zrobiona?
Ja mam 11 lutego połówkowe to mam nadzieję że się dowiem na % i ruszam na shopping;-)
Ewna4
Emilko bardzo ci współczuję. Moim zdaniem powinnaś zgłosić się do szpitala w którym będziesz rodzić i przedstawić im swoją sytuację. Najpewniej zrobią ci ktg.Dziewczyny ,ja jestem w 38tc. W piatek mialam miec ostatnia wizyte u ginekologa plus ktg i wlasnie sie dowiedzialam ,ze moj doktor nie zyje.Nie moge przestac plakac,taki wspanialy czlowiek...
reklama
Ewna4
Ale już coś kupiłaś ja jeszcze nic nie mam :Ou mnie facet....Antek....nie szaleje jeszcze z zakupami....dopiero kilka kompletów ubranek kupiłam....ja dopiero 16 tydz i 6 dzień dziś....
Podziel się: