Jasne tez tak mialas? To troche mnie pociesylas ja ogolnie miewam tez migrene z aura moze to ma jakos zwiazek, kurka byle mi sie to nie powtorzylo juz chcialam na szpital jechac, tez wlasnie mialam jak ma mgla plus drganie obrazu, drga mi dziemnie lekko jak sie zapatrze na cos ale po tej drzemce to mi caly obraz skakal... ah ja mysle czy nie isc po leki, zas sie na necie naczytalam o stwardnieniu rozsianym a na rezonansie rok temu mialam jakies rozsiane ogniska z tym, ze o niespecyficznym charakterze czyli niby noezle... ale mialam powtorzyc rezonans po pol roku ale juz prywatnie i olalam to bo za drogo... teraz we wtorek ide do neurologa na nfz to sie zapisze na ten rezonans. Ja sie mega martwie, ze mam tetniaka guza mozgui przez to te problemy z okiem i przy porodzie peknie itp ahh Powiedz Ty mialas w jednym oku te gorsze widzenie czy w 2 bo ja w 1... :/ a to ponoc zle... nie wiem mysle czy nie iac po te leki do psychiatry ja sie strasznie zamartwiam teraz twz sie boje isc spac, ze znowu zamkne oczy i bede widziec blyski a potem te zamazane pole widzenia eh