reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

Hej dziewczyny. Moze pomozecie :(
Nie spalam dzis cala noc, nie moglam zasnac. Od rana jest mi strasznie niedobrze, dokucza mi to caly dzien, nie moge jesc. Martwi mnie to, bo u mnie apetyt ogolnie kuleje, ale dzis to juz cos nie tak z tymi mdlosciami. Mysle juz, odchodze od zmyslow czemu tak mam, czy to moze nie cos powazniejszego.
Jestem przed badaniami prenatalnymi, ale mysle ze to nie przyczyna, bo nie mysle az tyle o tym, nie stresuje sie jakos mocno.
Mialyscie moze problemy z apetytem albo jakies podobne doswiadczenia?
Nie mam sily, naprawde :( Pozdrawiam Was.

Mnie do tej pory nieraz sie zrobi nie dobrze od tak poprostu! Takze nie martw sie niektore kobiety to wymiotuja jeszcze. Przyklad moja mama z moja siostra to do 7 miesiaca tak latala do lazienki ze nie zdazyla zjesc co miala na talerzu i juz byla.!:) Takze to akurat objaw ciazy a nie choroby. Nawet tak nie mysl.
Nieraz gdzies podswiadomi jest ten stres, ja sama mowie ze jest ok a po nocach takie science fiction mam sny ze rano jak wstaje to az sie boje.
Ciaza generuje rozne ciekawe historie a najlepiej oczywiscie w nocy:)

reklama
Ania 0306, to ja podobnie. Tylko w doraznych sytuacjach... z tym spaniem mam spory problem, albo nie spie albo dlugo walcze zeby zasnac.

Angis no tak, ja juz to przeinaczam w jakies strasznosci. Ale zeby nie moc nic zjesc przez caly dzien to juz mnie przeraza.. jakos trzeba ta Dzidzie wyzywic. Ostatnio jakies slabe te dni, moze przyjda lepsze.

Angis no tak, ja juz to przeinaczam w jakies strasznosci. Ale zeby nie moc nic zjesc przez caly dzien to juz mnie przeraza.. jakos trzeba ta Dzidzie wyzywic. Ostatnio jakies slabe te dni, moze przyjda lepsze.
A ile nie jesz? Sproboj moze kawaleczkami malymi zeby rozbudzic smak moze jakis owoc ktory lubisz? Masz cos w ciazy co smakuje Ci jakos wyjatkowo?

Cześć dziewczyny, moja nerwica zaczęła się rok temu. Nie brałam żadnych leków jedynie melisa i jakieś syropki na uspokojenie. 3 wizyty u psychologa i w miarę się ogarnęłam. Teraz jestem w 5tc i znowu nerwica powraca, najgorsze to kołatania serca :(

Angis, ogolnie od poczatku mam klopot z apetytem, na to tez pewnie ma wplyw nawrot nerwicy. Najbardziej przerazaja mnie dni kiedy moglabym nic nie j

Najbardziej przerazaja mnie dni kiedy moglabym nic nie jesc. To jest najgorsze. Choc probuje cos, pol bulki, jablko, banan, wcisnac na sile ale no kiedys musze zaczac jesc normalnie zeby wszystkiego dostarczyc...

Najbardziej przerazaja mnie dni kiedy moglabym nic nie jesc. To jest najgorsze. Choc probuje cos, pol bulki, jablko, banan, wcisnac na sile ale no kiedys musze zaczac jesc normalnie zeby wszystkiego dostarczyc...
Ja tak kiedys mialam pol roku temu i achudlam w 3 miesiace okolo 10 kg... po prostu nie umialam jesc nic
.. :/

Dziewczyny czemu mi nie przychodza powiadomienia ze piszecie co lepsze wchodzilam sprawdzic i od niedzieli nie wyswietlalo mi postow :/ teraz mi przykro bo jakos mi latwiej jak czytam co u Was itp a mam ciezki czas jak zreszta prawie wszystkie :( dzis po drzemce w jednym oku mialam tak zamazany obraz z 20 minut miala ktoras tak kiedys. Bakterie wytepilam tym antybiotykiem to zas cos z okiem... no masakra jakas

reklama

Mysle ze wlasniw najgorsze to myslec o tym nie chce mi sie jesc dzis nic jeszcze nie zjadlam. Trzeba probowac rano pol bulki pozniej jabluszko czy cokolwiek przygotowywac sobie o stalych godzinach posilki powiedzmy co 3 h i jesc moze jakas tv film wlaczyc zeby nie skupiac sie za mocno na tej czynnosci. Jesli to nie pomoze dobrze by to skonsultowac z lekarzem lub psychologiem.

Do góry