reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

MAJA2007 nie jesteś sama.Też mam synka z 2010 gdzie nawet nie słyszałam o nerwicy,a teraz jestem w 32tc z objawami i natrętami.Niestety w 2trym.musialam powrocic do leków,które i tak nie działały.W 3trym.musialam odstawić i widzę,że znów się objawy nasilają.Ja jednak uczęszczam na terapię choć sama nie wiem czy są efekty.Staram się zrzucać złe samopoczucie na pogodę:laugh2:

Podoba mi się Twoje podejście. Dziękuję :)

reklama
Hej co u Ciebie? Czy juz po porodzie? Wlasnie wrocilam do twojej idpowiedzi kiedy posalam ze sie staramy... juz 10 tydz u mnie. Ja tez hydroksyzyne bralam wczesniej, teraz lekarka powiedziala ze okazjonalbie moge wziac 10mg. Czekam tylko az sie 1szy trymestr skonczy.

Powoesz mi cos wiecej - ile bralas hydroksyzyny i jak czesto? I w ktorym miesiacu? Dzieki!!
Hey, u mnie jakos leci, 36tydzien takze jeszcze chwila..:) jesli chodzi o hydro to nie pamietam dokladnie ale bralam ja juz na pewno w 2 trym. Jakies 2 tyg codziennie 10mg, a pozniej czasami doraznie, ale to juz bardzo rzadko

Hey, u mnie jakos leci, 36tydzien takze jeszcze chwila..:) jesli chodzi o hydro to nie pamietam dokladnie ale bralam ja juz na pewno w 2 trym. Jakies 2 tyg codziennie 10mg, a pozniej czasami doraznie, ale to juz bardzo rzadko

Hej to juz za chwile porod!! A jak sie czujesz? Masz juz skurcze przed porodowe?

Jak dzidzia? Czy jest duza? I nie bylo komplikacji po hudroksyzynie lub innych lekach?

Ja tylko doraznie bede brala ja.. kiedy wzielas po raz poerwszy w 2 trymestrze?

ja jestem teraz w 11 tyg, w niedziele zaczynamy nowy tydzien zawsze chociaz ze wzrostu fasolki wynika ze nawet wczesniej.
I wlasnie w sobote na koncu 12 tyg bede chciala wziac 10 mg.
Teoretycznie to juz bedzie praktycznie poczatek 13 tydz, i moja gin powoedziala ze moge to brac doraznie nawet w 1 trym jak musze... martwie sie troche chociaz to bedzie 1szy raz dopiero jak to wezme w ciazy.

Poradzisz mi cos z wlasnego doswiadczenia?

Byłam dziś u psychiatry, dostałam zaświadczenie na jaką chorobę choruje i jakie leki przyjmuje, to taki kompromis z zaświadczeniem o cc... Juz sama nie wiem co tym myśleć. Wizja porodu mnie przeraża :(

Hej dziewczyny, niestety u mnie od kilku dni jest gorzej , jestem w 28 tygodniu i dwa dni pod rząd miałam atak paniki, ten dzisiaj rano trwał tak 2 godziny od 25 tygodnia brałam serotoninę , ale źle się po niej czułam i lekarz przepisał mi cital, czy któraś z was go brała ? A może znacie kogoś kto go bral? Narazie nie czuje poprawy i bardziej mnie to stresuje :( miałyście tak że dzidziuś caly czas bardzo slabo się ruszał ? Nie wiem czy to po lekach , ale ostatnio jakoś coraz słabiej go czuje , pozdrawiam

reklama
Do góry