reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarówki z nerwicą

MAJA2007 nie jesteś sama.Też mam synka z 2010 gdzie nawet nie słyszałam o nerwicy,a teraz jestem w 32tc z objawami i natrętami.Niestety w 2trym.musialam powrocic do leków,które i tak nie działały.W 3trym.musialam odstawić i widzę,że znów się objawy nasilają.Ja jednak uczęszczam na terapię choć sama nie wiem czy są efekty.Staram się zrzucać złe samopoczucie na pogodę:laugh2:

Podoba mi się Twoje podejście. Dziękuję :)

reklama
Hej co u Ciebie? Czy juz po porodzie? Wlasnie wrocilam do twojej idpowiedzi kiedy posalam ze sie staramy... juz 10 tydz u mnie. Ja tez hydroksyzyne bralam wczesniej, teraz lekarka powiedziala ze okazjonalbie moge wziac 10mg. Czekam tylko az sie 1szy trymestr skonczy.

Powoesz mi cos wiecej - ile bralas hydroksyzyny i jak czesto? I w ktorym miesiacu? Dzieki!!
Hey, u mnie jakos leci, 36tydzien takze jeszcze chwila..:) jesli chodzi o hydro to nie pamietam dokladnie ale bralam ja juz na pewno w 2 trym. Jakies 2 tyg codziennie 10mg, a pozniej czasami doraznie, ale to juz bardzo rzadko

Hey, u mnie jakos leci, 36tydzien takze jeszcze chwila..:) jesli chodzi o hydro to nie pamietam dokladnie ale bralam ja juz na pewno w 2 trym. Jakies 2 tyg codziennie 10mg, a pozniej czasami doraznie, ale to juz bardzo rzadko

Hej to juz za chwile porod!! A jak sie czujesz? Masz juz skurcze przed porodowe?

Jak dzidzia? Czy jest duza? I nie bylo komplikacji po hudroksyzynie lub innych lekach?

Ja tylko doraznie bede brala ja.. kiedy wzielas po raz poerwszy w 2 trymestrze?

ja jestem teraz w 11 tyg, w niedziele zaczynamy nowy tydzien zawsze chociaz ze wzrostu fasolki wynika ze nawet wczesniej.
I wlasnie w sobote na koncu 12 tyg bede chciala wziac 10 mg.
Teoretycznie to juz bedzie praktycznie poczatek 13 tydz, i moja gin powoedziala ze moge to brac doraznie nawet w 1 trym jak musze... martwie sie troche chociaz to bedzie 1szy raz dopiero jak to wezme w ciazy.

Poradzisz mi cos z wlasnego doswiadczenia?

Byłam dziś u psychiatry, dostałam zaświadczenie na jaką chorobę choruje i jakie leki przyjmuje, to taki kompromis z zaświadczeniem o cc... Juz sama nie wiem co tym myśleć. Wizja porodu mnie przeraża :(

Hej dziewczyny, niestety u mnie od kilku dni jest gorzej , jestem w 28 tygodniu i dwa dni pod rząd miałam atak paniki, ten dzisiaj rano trwał tak 2 godziny od 25 tygodnia brałam serotoninę , ale źle się po niej czułam i lekarz przepisał mi cital, czy któraś z was go brała ? A może znacie kogoś kto go bral? Narazie nie czuje poprawy i bardziej mnie to stresuje :( miałyście tak że dzidziuś caly czas bardzo slabo się ruszał ? Nie wiem czy to po lekach , ale ostatnio jakoś coraz słabiej go czuje , pozdrawiam

reklama
Do góry