magdaswiet
Fanka BB :)
No właśnie miałam inne na oku ale jak pomacalam to mi przeszlo. Teraz jeden jest na topie ale jeszcze poogladamNo ja chce pojsc do sklepu,zeby coś polecili
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie miałam inne na oku ale jak pomacalam to mi przeszlo. Teraz jeden jest na topie ale jeszcze poogladamNo ja chce pojsc do sklepu,zeby coś polecili
Mnie w lewej często kluje, czasem to podnieść nogi nie mogę dzisiaj miałam taki atak paniki podczas jazdy samochodem, potem jak dojechałam cudem do domu to wylam jak wilk do księżyca z tej bezsilności boję się że zaszkodze małejA ja mam dzisiaj jakies klucia w pachwinie jakby po jednej stronie przy zmianie pozycji. Jezu co to moze byc, wlasnie 3 raz mi sie powtorzylo ze az usiasc musiałam :/
No my chcemy umowić siď z konsultantką na rozmowę w sprawie tych komórek...ja przez to,że biorę sertralinę w ciąży mam jazdę,że w przyszłości może być coś z dzieckiem i powinnam je jakoś zabezpieczyćJa jeszcze wózka nie mam wybranego. Musi być lekki i łatwy do składania /też mały po złożeniu/.
Co do krwi pępowinowej to właśnie wczoraj o tym rozmawialiśmy. Do rozważenia. Tylko muszę o tym poczytać dokładniej bo póki co jestem zielona.
Nie nakręcaj się...na pewno dobrze dzień mi ie a jak relanium?wspomagasz się?Dziś chyba niewiele się dzieje, choć ja zostałam sama w domu i próbuję nie nakręcać sie.....
Staram się brać relanium tylko na noc jeśli już naprawdę nie mogę się uspokoić i spać. Jest ciężko ale chodzę też do psychologa i myślę że to dużo mi daje. Zapisałam się też na jogę dla ciężarnych więc może właśnie relaksujące ćwiczenia mi pomogąNie nakręcaj się...na pewno dobrze dzień mi ie a jak relanium?wspomagasz się?
Na pewno joga pomoże...ja też się wybieram.A relanium się nie bój,ja też czasami muszę się wspomóc nawet przy antydepresantach a z dzidzią wszystko ok.Staram się brać relanium tylko na noc jeśli już naprawdę nie mogę się uspokoić i spać. Jest ciężko ale chodzę też do psychologa i myślę że to dużo mi daje. Zapisałam się też na jogę dla ciężarnych więc może właśnie relaksujące ćwiczenia mi pomogą
No tak,u Nas nerwicowych damwszystko potrafi nakręcićJuż się mniej boję tych leków, mój ginekolog i Wy dziewczyny trochę mnie uspokoilyscie. Ale jednak zawsze coś tam w tej głupiej głowie zostaje, że jednak lepiej bez.