reklama
14 plus. Czasem zastanawiam sie jak wytrzymam do konca i co to bedzie po....GoJ: skąd to znam Który tydzień?
GOJ to czas na dziwoszke14 plus. Czasem zastanawiam sie jak wytrzymam do konca i co to bedzie po....
myslee ze jak zawita do nas wiosna to wszystkie sie lepiej poczujemy
Coś czuję że jednak i tym razem facet.... szczególnie że chyba na USG siusiora było widać.GOJ to czas na dziwoszke
myslee ze jak zawita do nas wiosna to wszystkie sie lepiej poczujemy
Poza mdłościami i stanami depresji znośnie. Ale wtedy termin miałam na koniec listopada. No i pierwszy syn był jeszcze mały i uroczy i nie wiedzieliśmy o jego upośledzeniu. Teraz wszystko jest inaczej. Problemy z chłopcami. Ciąża w sumie bezobjawowa w porównaniu z poprzednimi i co gorsze cholerny lęk o zdrowie moje i dziecka mimo że badania wskazują że i ze mna i dzieckiem jest wszystko w totalnym porzadkuGoJ: jak w poprzedniej ciąży się czułaś?
Edzik36
Fanka BB :)
A u mnie cholerne napięcie nie ustępuje...zdążyłam już łyknąć 2x2.5 relanium,w chacie lśni jak w muzeum,wszystko wyprasowane a e środku nadal to pieprzone napięcie,aż mnie co chwilę mdli...tyle lat z tą chorobą i w terapii jestem,a ja wciąż czuję przerażenie i oczekuję na katastrofę nawet nie wiem jaką....czy to g...w końcu się skończy:'(
reklama
magdaswiet
Fanka BB :)
Jakoś sie nastawiam, że musimy dac radę. Tyle wytrwalysmy w obawacgjakos musimy to przeżyc . Mam nadzieje ze do tego czasu jakos sobie przetłumacze i łatwiej mi będzie przez to przejść
Ja ciagle mimo badan, że ok mam stresa:/ Zawsze chcialam miec conajmniej 2 dzieci. Teraz przy pierwszej trudnej ciąży boje się , że na kolejną się nie zdecyduje. A co jest Twojemu syneczkowi, jeżeli chcesz oczywiscie powiedziec.Poza mdłościami i stanami depresji znośnie. Ale wtedy termin miałam na koniec listopada. No i pierwszy syn był jeszcze mały i uroczy i nie wiedzieliśmy o jego upośledzeniu. Teraz wszystko jest inaczej. Problemy z chłopcami. Ciąża w sumie bezobjawowa w porównaniu z poprzednimi i co gorsze cholerny lęk o zdrowie moje i dziecka mimo że badania wskazują że i ze mna i dzieckiem jest wszystko w totalnym porzadku
Podziel się: