Ja raz dwa razy dziennie. Ale bywaly dni, ze pilam 3, jak przez większość dnia czulam napiecie..Lepsza pogoda tak pozytywnie człowieka nastraja... A tu poprawy nawet nie widać... Ile razy dziennie pijecie melisę?
reklama
Edzik36
Fanka BB :)
Namawiaj mnie i daj przepis jak zacząć płakać!to moje jedyny w ostatnim czasie marzenie...wiem,że ten płacz by mi pomógł ale nie wiem jak zacząć płakaćMusisz sie w koncu porzadnie wyplakac, to nie takie trudne! A ile napiecia z Ciebie zejdzie.. pomysl ze to Ci pomoże i może sie przełamiesz . W ogóle jak dziwnie to brzmi - namawianie kogoś do płaczu![]()
Wiem o czym mówisz. Też byłam tak zblokowana i przez kilka lat nie mogłam płakać.Namawiaj mnie i daj przepis jak zacząć płakać!to moje jedyny w ostatnim czasie marzenie...wiem,że ten płacz by mi pomógł ale nie wiem jak zacząć płakać
magdaswiet
Pogoda okropna u mnie snieg sypie. Nie lubie takich dni bo miejsca sobie nie moge znaleźć. Juz nie wiem co robic w domu. Chyba książka mi pozostajeLepsza pogoda tak pozytywnie człowieka nastraja... A tu poprawy nawet nie widać... Ile razy dziennie pijecie melisę?
magdaswiet
Tez jestem ciekawa. Po cesarce to leży plackiem. Fajnie, ze juz bobas jest. Ja się nie moge doczekac tej chwiliCiekawe jak tam Anetkaa121. Może ma już dzidzie przy sobie. Ja leżę i popijam meliskę.
A ja nie wiem jeszcze jak będę rodzic Ale jedno i drugie mnie przeraża dziewczyny strasznie.. pomyślałam sobie dzisiaj ze jakbym wiedziała że jutro jadę na cc to juz dzisiaj bym cala z nerwow się telepała.. straszną mam fobie przed szpitalami ogolnie:/Tez jestem ciekawa. Po cesarce to leży plackiem. Fajnie, ze juz bobas jest. Ja się nie moge doczekac tej chwili
magdaswiet
Ja sie boję ale wiem, ze w końcu to musi byc za mna no i chce juz zobaczyc bobasa. Ja też jeszcze nie wiem jaki bedzie porod. Doktor cos mowil o cesarce i troche licze na to. Jakoś latwiej mi się na to przygotowac psychicznie. Tez nie lubie szpitali, spać tam i byc sama. Jednak to tylko kilka dni.A ja nie wiem jeszcze jak będę rodzic Ale jedno i drugie mnie przeraża dziewczyny strasznie.. pomyślałam sobie dzisiaj ze jakbym wiedziała że jutro jadę na cc to juz dzisiaj bym cala z nerwow się telepała.. straszną mam fobie przed szpitalami ogolnie:/
jakos musimy to przeżyc . Mam nadzieje ze do tego czasu jakos sobie przetłumacze i łatwiej mi będzie przez to przejśćJa sie boję ale wiem, ze w końcu to musi byc za mna no i chce juz zobaczyc bobasa. Ja też jeszcze nie wiem jaki bedzie porod. Doktor cos mowil o cesarce i troche licze na to. Jakoś latwiej mi się na to przygotowac psychicznie. Tez nie lubie szpitali, spać tam i byc sama. Jednak to tylko kilka dni.
reklama
jejku anetka121 ma to juz za sobajakos musimy to przeżyc . Mam nadzieje ze do tego czasu jakos sobie przetłumacze i łatwiej mi będzie przez to przejść
Podziel się: