reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

Prawie nic...napięciowy ból głowy daje popalić.Ale zauważyłam,że za każdym razem kiedy płacz się do mnie dobija i ja go nie uwalniam to czuję się tak fatalnie....nie wiem co mnie tak blokuje przed płakaniem:(
Ja ostatnio poplakalam u pani psycholog. W domu ciężko choc sie zdarza. Może takie oczyszczenie byloby wskazane. Płacz to nie słabość. Życzę Ci drzemki w ciagu dnia i spokojnej kolejnej nocy.

reklama
Jak ja nie lubię poranków i wczesnego popołudnia... Nerwówka pomimo hydro o 7 rano wziętej.
Edzik-dlaczego trudno Ci się wypłakać? Może spróbuj najpierw się na czymś wyładować-podrzeć gazetę, rzucić czymś żeby się odblokować-łzy same nadejdą.

Jak ja nie lubię poranków i wczesnego popołudnia... Nerwówka pomimo hydro o 7 rano wziętej.
Edzik-dlaczego trudno Ci się wypłakać? Może spróbuj najpierw się na czymś wyładować-podrzeć gazetę, rzucić czymś żeby się odblokować-łzy same
Jakieś nam wewnętrzne przekonanie,ze jak bede plakac to popadne w ciezka depresję i niby sobie tłumaczę,ze tak nie będzie to i tak sie blokuje...a potem to napięcie wywala

Edzik-dlaczego trudno Ci się wypłakać? Może spróbuj najpierw się na czymś wyładować-podrzeć gazetę, rzucić czymś żeby się odblokować-łzy same nadejdą.
Ja mam to samo, jak nie czuje sie najlepiej to poranki sa dla mnie najgorsze:/

To pewnie przez to powstrzymywanie placzu glowa mi pęka ale wzielam sie za sprzątanie
Musisz sie w koncu porzadnie wyplakac, to nie takie trudne! A ile napiecia z Ciebie zejdzie.. pomysl ze to Ci pomoże i może sie przełamiesz . W ogóle jak dziwnie to brzmi - namawianie kogoś do płaczu:baffled:

U mnie dziś dziewczyny znów gorzej. Ja nie wiem może ta pogoda tak człowieka dobija. Nastawiam się już na wiosnę A tu znowu zima idzie :(

U mnie dziś dziewczyny znów gorzej. Ja nie wiem może ta pogoda tak człowieka dobija. Nastawiam się już na wiosnę A tu znowu zima idzie :(
Eh ja mam tak samo, o wiele lepiej czułam sie jak byly przez jakis czas te cieplejsze dni i wiecej słońca.. mam nadzieje ze jak wiosna przyjdzie juz na dobre to czlowiek bedzie miec wiecej tych lepszych dni

reklama
Lepsza pogoda tak pozytywnie człowieka nastraja... A tu poprawy nawet nie widać... Ile razy dziennie pijecie melisę?

Do góry