Nie będziemy miały wyjścia jak sobie poradzić. Jak będzie bardzo źle, nie będziemy karmić tylko lekiU mnie powiem Wam tak.......ze ok fukcjonuje,niby jest ok ale ciagle siedzac w domu mysle czy sobie poradze mysli kraza nieustannie,czasami mam mysli ze beznadziejne takie zycie ciagle sie martwic a nie cieszyc,ciekawa jestem czy to minie czy nie.....
reklama
Wojna idzie, czy co? U mnie też chłopak i kilku znajomychHej dziewczyny byłam wczoraj u gina 18 tydzień i chłopak trzeci już . Byle był zdrowy tak wszystko ok tylk gin tez mi każe seronil odłożyć w 8 miesiącu przed porodem bo powikłania u noworodka mogą być . Kurde nie wiem boję się odstawić
Haha era chłopcówWojna idzie, czy co? U mnie też chłopak i kilku znajomych
U mnie też chłopak . Braliście relanium ?
edycia1611
Początkująca w BB
U mnie też chłopczyk
Napisane na SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie, a brałaś ? Pomaga ?U mnie też chłopak . Braliście relanium ?
Pomagało przepisał mi ginekolog i psychiatra ale powoli tracę wiarę najgorzej jest wieczorem i w nocy ;(
a na jakiej zasadzie działa relanium? Tak jak np po afobamie po 30 min napięcie znika?Pomagało przepisał mi ginekolog i psychiatra ale powoli tracę wiarę najgorzej jest wieczorem i w nocy ;(
Tez brałam afobam i inaczej bo to silny lek i super pomaga na lęki i ataki paniki ogólnie zamula trochę a relanium na uspokojenie bardziej .a na jakiej zasadzie działa relanium? Tak jak np po afobamie po 30 min napięcie znika?
reklama
Hmm miałam nadzieję, że jednak ma działanie podobne do Afobamu. A jak się czułaś po relanium? Mam je w domu ponad miesiąc i nadal boje się wziąć. To może o czymś milszym, wybrałyście imiona dla swoich maleństw?Tez brałam afobam i inaczej bo to silny lek i super pomaga na lęki i ataki paniki ogólnie zamula trochę a relanium na uspokojenie bardziej
Podziel się: