reklama
Różyczka1984
Fanka BB :)
A ja mam takie pytanie.czy biorąc kiedys leki nie przybralyscie na wadze?
Iwi121
Ja też brałam ślub w sierpniu tylko 4 lata temu
Tak Różyczka ja przytyłam po braniu psychotropów to jest największy skutek uboczny tych tabletek przynajmniej dla mnie gdy pierwszy raz zaczęłam brać tabletki z 47 kilo przytyłam do 54 cztery lata przed ślubem kiedy znowu po jakimś czasie zaczęłam je brać przytyłam z 54 do około 58 kilo i pytałam się psychiatry czy za każdym razem kiedy rzucę to świństwo a potem nie daj Boże znów będę musiała to czy znowu przytyje i powiedziałam że tak. Niestety zawsze byłam szczupła zgrabna wszyscy zazdrościli mi sylwetki mogłam jeść ile chce co che i waga stała w miejscu teraz niestety już tak nie jest...
Tak Różyczka ja przytyłam po braniu psychotropów to jest największy skutek uboczny tych tabletek przynajmniej dla mnie gdy pierwszy raz zaczęłam brać tabletki z 47 kilo przytyłam do 54 cztery lata przed ślubem kiedy znowu po jakimś czasie zaczęłam je brać przytyłam z 54 do około 58 kilo i pytałam się psychiatry czy za każdym razem kiedy rzucę to świństwo a potem nie daj Boże znów będę musiała to czy znowu przytyje i powiedziałam że tak. Niestety zawsze byłam szczupła zgrabna wszyscy zazdrościli mi sylwetki mogłam jeść ile chce co che i waga stała w miejscu teraz niestety już tak nie jest...
Różyczka1984
To ja tez tak mialam. Wcześniej nie zwracałam uwagi na to co jem i bylam szczupła. A po lekach w ciagu kilku lat waga mi podskoczyla i nie szlo mi tego zrzucic mimo ze ograniczałam jedzenie.moja przemiana materii jakby stanęła w miejscuJa też brałam ślub w sierpniu tylko 4 lata temu
karola0096
Zaangażowana w BB
ja brałam przez długi czas i nie przytylam nic. ale za to później nadrobilam antykoncepcja. przytylam ponad 10kg.
DaWo
Iwi skarbie o kilogram wariujesz to co po 10kg musi się dziać [emoji16] [emoji8]Niestety ale wole być 10 kilo grubsza i spokojniejsza a nie szczupła i cala nerwowa z atakami paniki i glupimy myslami
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Różyczka1984
DokładnieNiestety ale wole być 10 kilo grubsza i spokojniejsza a nie szczupła i cala nerwowa z atakami paniki i glupimy myslami
Izuskam
W tamtym roku bralam w sierpniu
Ja tez [emoji3]
reklama
To wszystkie my sierpniowe i z jednym chorobskiemJa tez [emoji3]
Podziel się: