reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarówki z nerwicą

Ja 2 miesiąc jestem na zwolnieniu ale to z powodu dużych wymiotow ktore nie dawaly mi normalnie zyc. I teraz konczy mi sie zwolnienie.. I mysle czy lepiej nie wrócić do pracy?
Jeśli już się lepiej czujesz i nie masz dużych stresów w pracy to ja bym na Twoim miejscu wróciła. W pracy czyms się zamjmiesz nie będziesz myślała o nerwicy :)

reklama
Klara w empiku kupiłam te kolorowanki za 10 zł bo była promocja ale były tez takie za 25 zł wiec duży wydatek to nie jest.
A poza tym jestem bardzo smutna mama powiedziała mi dzisiaj że w czercu lecą razem z tata i moim bratem i jego żona i synem do Hiszpanii na tydzień a ja się czujejak by mnie mieli w dupie bo pprzecież wiedzą że źle się czuje a oni sobie lecą i zostawia mnie samą a jak coś mi się stanie albo im już zaczynam tak myśleć a najbardziej mi smutno bo wydaje mi się że maja mnie gdzieś :( :( :(

Klara w empiku kupiłam te kolorowanki za 10 zł bo była promocja ale były tez takie za 25 zł wiec duży wydatek to nie jest.
A poza tym jestem bardzo smutna mama powiedziała mi dzisiaj że w czercu lecą razem z tata i moim bratem i jego żona i synem do Hiszpanii na tydzień a ja się czujejak by mnie mieli w dupie bo pprzecież wiedzą że źle się czuje a oni sobie lecą i zostawia mnie samą a jak coś mi się stanie albo im już zaczynam tak myśleć a najbardziej mi smutno bo wydaje mi się że maja mnie gdzieś :( :( :(
Chyba powinnaś się cieszyć że Twoja rodzinka jedzie na urlop? Co ma Ci się stać? Przecież jest z Tobą Twój mąż, teściowie.... a sama pisałaś że Twoja rodzina mieszka daleko.

Iwi proszę cię.. no na pewno mają cię w dupie i na pewno robią to specjalnie bo wiedzą że nie możesz lecieć, wiesz co najlepiej wygarnij im to w niedzielę przy śniadaniu. Zjeb im święta tak jak oni tobie czas do czerwca, tylko jak się nie zabiją w tym samolocie,a ty w tym tygodniu nie umrzesz co ich nie będzie to wyniknie głupia sytuacja bo będziesz musiała ich przeprosić.... Przecież widzisz że to jest śmieszne!!!

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Oki dzięki za info :)
Nie martw się napewno nie mają Cie gdzieś to tylko tydzień więc dasz radę przecież mąż jest z Tobą :)

Właśnie chyba wroce dla mojego samopoczucia...miedzi ludzmi zawsze jest inaczej niz w domu rozmyślajac co mnie zaboli
Wszystko zależy jaką masz pracę. Ja np. mam dosyć stresującą i w dodatku praktycznie 8 h przed komputerem. Nie jest to zdrowe ani dla krążenia ani kręgosłupa. Też się obawiałam że bardziej będę rozbita w domu i moje samopoczucie bardzo się pogorszy. A wręcz przeciwnie się stało... Bardziej się wyciszyłam, zwolniłam tempo, mam czas aby robić to co lubię, mam czas aby się zrelaksować .... organizuję sobie dobrze cały dzień i nie jest tak źle z natrętnymi myślami. I w pracy by mnie łapały... Ale to Ty podejmujesz decyzję :)

Wszystko zależy jaką masz pracę. Ja np. mam dosyć stresującą i w dodatku praktycznie 8 h przed komputerem. Nie jest to zdrowe ani dla krążenia ani kręgosłupa. Też się obawiałam że bardziej będę rozbita w domu i moje samopoczucie bardzo się pogorszy. A wręcz przeciwnie się stało... Bardziej się wyciszyłam, zwolniłam tempo, mam czas aby robić to co lubię, mam czas aby się zrelaksować .... organizuję sobie dobrze cały dzień i nie jest tak źle z natrętnymi myślami. I w pracy by mnie łapały... Ale to Ty podejmujesz decyzję :)
Ja tez mam prace przed komputerem ale zawsze moge zrobic sobie przerwę. Poza tym nawet nie wiem czy całą ciaze mozna byc na zwolnieniu...

reklama
Ja wiem ze czujesz sie niepewnie bo ja tez lubie jak wszyscy sa w miarę blisko. Ale nie mozesz miec pretensji do rodziców...nie przerzucaj na nich swoich lęków. Moja mama tez leci na wczasy za granice i super.niech korzysta. A my jakos przeżyjemy:)

Do góry