reklama
Celia89
Fanka BB :)
Też mam we wtorek będzie dobrze
Celia89
Przejdzie, jak zobaczysz że wszystko w porządku
ewelas1991
Ja też tak mam ,że bardzo się wszystkim przejmuje. Ale jak widać nie mamy na to wpływu.Ja się wczoraj dowiedzialam ,że poroniłam już 2 raz :/ Ale nie załamie się.Bede próbować dalej ,aż się uda i będę mogła tulić małą kruszynę.Poprostu nie można myśleć tylko o badaniach.Trzeba żyć z dnia na dzień .I tak natura sama zdecyduję.Jesli nie palisz ,nie pijesz i dobrze się odżywiasz to co możesz więcej zrobić.Wszystko będzie ok :*Dziewczyny, pomóżcie. Jak przetrwać od badań do badań, jak zmusić się do życia a nie wiecznego oczekiwania? Nie potrafię poradzić sobie z codziennością, czekam tylko na kolejne usg i jak myślę, że może być coś nie tak to mnie dosłownie paraliżuje. A to sam początek ciąży...
Dziewczyny A czy wy bierzecie Waleriane na uspokojenie
Celia89
Tylko melisa, ale gucio daje.
Jej A jest coś na zmniejszenie stresu mam straszne zawroty głowy i ciągle mi słabo Aż się boję z domu wychodzicTylko melisa, ale gucio daje.
Celia89
Myślę, że tu byłaby konieczna konsultacja z ginekologiem, które przeparaty można stosować. Mało które się nadają. Ja próbuję stosować techniki relaksacyjne.
reklama
No dzisiaj właśnie się pytałam to mi powiedziała validol dziewczyny A wy też w ciazy czujecie silniejsze leki np z wyjściem z domu ciągle wam coś dolega ? Męczyłam się z nerwica 4 lata Ale nie miałam aż tak źle jak teraz
Podziel się: