Ale fajnie ;D Jakie masz wskazania, żeby rozwiązać już teraz?Dziewczyny mam cesarke pojutrze. Kciuki wskazane.
reklama
Skończony 38 tydzień. Waga dziecka 3250. Duża akcja skurczowa brzucha. Nie ma na co czekaćAle fajnie ;D Jakie masz wskazania, żeby rozwiązać już teraz?
Skończony 38 tydzień. Waga dziecka 3250. Duża akcja skurczowa brzucha. Nie ma na co czekać
Szybko robia Ci cesarke, u mnie jak pytalam to bliżej terminu. Wiec czekamy razem z Toba
Szybko robia Ci cesarke, u mnie jak pytalam to bliżej terminu. Wiec czekamy razem z Toba
Takiego mam lekarza
Nie powinny ale ciąża to szczególny stan w którym leki nie do końca działają jak trzeba.hej, czy pomimo brania leków te lęki nadal mogą się pojawiać czy już nie powinny......jak u was jest?
To chyba tak jest ze są lepsze i gorsze dni. A znowu masz te lęki?hej, czy pomimo brania leków te lęki nadal mogą się pojawiać czy już nie powinny......jak u was jest?
Sysia29
Fanka BB :)
Dokładnie. Pogoda i przesilenie robią swojeTo chyba tak jest ze są lepsze i gorsze dni. A znowu masz te lęki?
bzikula1
Fanka BB :)
tak pojawiły się znowu....To chyba tak jest ze są lepsze i gorsze dni. A znowu masz te lęki?
reklama
Może masz po prostu gorszy dzień i dlategotak pojawiły się znowu....
Podziel się: