Moim zdaniem jak na 5 tc 3 dzień to ładna betaNie robiłam. To pierwsza
reklama
Sysia29
Fanka BB :)
Moim zdaniem jak na 5 tc 3 dzień to ładna beta
bzikula1
to myślę że beta jest super...
bzikula1
nie karta ciaży jest u CiebieDziewczyny karta ciąży zostaje u lekarza? Zastanawiam się nad tym czy czekać na wizytę do lekarza u którego chciałabym prowadzić ciążę. Wolny termin dopiero na 30.04. Czy iść wcześniej?
Karta ciąży jest dla Ciebie i powinno się ja nosić przy sobie co do wizyty u lekarza to chyba zalezy od Twojej cierpliwości, ja bym chyba nie wytrzymała jeszcze ponad miesiąc ja musiałam isc wcześniej tez po luteinęDziewczyny karta ciąży zostaje u lekarza? Zastanawiam się nad tym czy czekać na wizytę do lekarza u którego chciałabym prowadzić ciążę. Wolny termin dopiero na 30.04. Czy iść wcześniej?
Dziewczyny karta ciąży zostaje u lekarza? Zastanawiam się nad tym czy czekać na wizytę do lekarza u którego chciałabym prowadzić ciążę. Wolny termin dopiero na 30.04. Czy iść wcześniej?
Do lekarza mozesz isc sobie wczesniej, a karte ciazy zalozy Ci juz ten ktory bedzie Cie prowadzil. Mi zalozyli dopiero w 11 tygodniu. No i najlepiej isc jesli nic sie nie dzieje i nie potrzebujesz l4 okolo 7-8 tydzien. Jak juz będzie serce, zeby wczesniej sie nie denerwowac....
Sysia29
DziękiDo lekarza mozesz isc sobie wczesniej, a karte ciazy zalozy Ci juz ten ktory bedzie Cie prowadzil. Mi zalozyli dopiero w 11 tygodniu. No i najlepiej isc jesli nic sie nie dzieje i nie potrzebujesz l4 okolo 7-8 tydzien. Jak juz będzie serce, zeby wczesniej sie nie denerwowac....
Jeśli komuś zależy na becikowym kartę ciąży należy mieć wypisaną do 10tc (albo inny dowód, że jest się pod opieką lekarską już od tego czasu)Dziewczyny karta ciąży zostaje u lekarza? Zastanawiam się nad tym czy czekać na wizytę do lekarza u którego chciałabym prowadzić ciążę. Wolny termin dopiero na 30.04. Czy iść wcześniej?
reklama
Jeśli komuś zależy na becikowym kartę ciąży należy mieć wypisaną do 10tc (albo inny dowód, że jest się pod opieką lekarską już od tego czasu)
Wystarczy zaświadczenie, ze odbylo sie wizyte. Duzo lekarzy zanim nie widac serca, karty nie chce zakladac.
Podziel się: