reklama
Ewna4
Fanka BB :)
A ja właśnie nie wiem co jest grane. Takie jakby zawroty głowy,słabo mi, kołatanie serca, ciśnienie trochę podniesione? Może to reakcja organizmu na jutrzejszą wizytę u diabetologa, że muszę wyjść z domu i jechać kilkanaście kilometrów?!
Nerwiczka87
A mnie sie zaczela szyjka skracac...
Wczoraj miałam podobnie przed wizytą u nowej ginki, aż się dusiłamA ja właśnie nie wiem co jest grane. Takie jakby zawroty głowy,słabo mi, kołatanie serca, ciśnienie trochę podniesione? Może to reakcja organizmu na jutrzejszą wizytę u diabetologa, że muszę wyjść z domu i jechać kilkanaście kilometrów?!
A mówił Ci cos gin czy masz cos z tym robić- w sensie pesar np?A mnie sie zaczela szyjka skracac...
Nerwiczka87
Tak dzisiaj lezenie, jutro wieczorem wizyta jak nie będzie nic lepiej to właśnie pesar.A mówił Ci cos gin czy masz cos z tym robić- w sensie pesar np?
Ja ze swoim żegnam się we wtorek, już panikuję, że od razu po zdjęciu wyląduję na porodówce... Ile masz mm i który tydzień?Tak dzisiaj lezenie, jutro wieczorem wizyta jak nie będzie nic lepiej to właśnie pesar.
Ja ze swoim żegnam się we wtorek, już panikuję, że od razu po zdjęciu wyląduję na porodówce... Ile masz mm i który tydzień?
no i dobrze będziesz już miała 37 tydz, ciąża donoszona
Ja dzisiaj skończyłam 37
reklama
Nerwiczka87
26 mm 25+5 tydz, a Ty od kiedy masz zalozony i ile mm mialas jak Ci zalozyli???Ja ze swoim żegnam się we wtorek, już panikuję, że od razu po zdjęciu wyląduję na porodówce... Ile masz mm i który tydzień?
Podziel się: