@ulabartka czemu odmawiają Ci cesarki? To jedyny szpital w okolicy?
reklama
marta2211
Fanka BB :)
Ja po trzech nieprzespanych nocach i zaczęciu czwartej skusiłam się na relanium. Wzięłam na początku pół tabletki ale chyba była za mała dawka więc po godzinie wzięłam drugie pół i usnęłam nie wiem kiedy. Zobaczymy jak będzie dzisiaj
Witam dziewczyny. Chciałam się was poradzić. Jestem w 33 tc i tak jak w poprzedniej ciąży zaczełam się w tym okresie denerwować strasznie i często zaczyna mnie łapać taki silny niepokój że robi mi się gorąco i zaczyna mi strasznie kołatać serce. Pije dużo melisy ale myślę że to trochę za słaby preparat. Czy mogę się poratować czasem jakimś lekiem ziołowym z apteki czy nie zaszkodzę dziecku np. persen forte?
Nerwiczka87
Hej brałam ten lek z polecenia ginekologa ale na mnie niestety nie dzialal.Witam dziewczyny. Chciałam się was poradzić. Jestem w 33 tc i tak jak w poprzedniej ciąży zaczełam się w tym okresie denerwować strasznie i często zaczyna mnie łapać taki silny niepokój że robi mi się gorąco i zaczyna mi strasznie kołatać serce. Pije dużo melisy ale myślę że to trochę za słaby preparat. Czy mogę się poratować czasem jakimś lekiem ziołowym z apteki czy nie zaszkodzę dziecku np. persen forte?
Ewna4
Hej hej. Byłam wczoraj na wizycie. Jakoś dałam rady
Potwierdzony chłopak więc w domu szaleństwo i ruszyło kupno wyprawki
Waga 700 z hakiem w 25tc.
Najlepsze jest to że muszę iść do mojego psychiatry by wystawił mi kolejne zaświadczenie odnośnie branych leków i uwaga.... tego czy może te rodzić w szpitalu który nie ma jako tako oddziału psychiatrycznego. Bo jeżeli miała bym dostać np depresji poporodowej to w moim szpitalu mi nie pomogą i powinnam rodzić w innym. Jak dla mnie to głupota jakich mało. Kto to wie co będzie że mną po porodzie? Mogę dostać depresji ale równie dobrze moge dostać mega pozytywnej energii. Chore po prostu
Najlepsze jest to że muszę iść do mojego psychiatry by wystawił mi kolejne zaświadczenie odnośnie branych leków i uwaga.... tego czy może te rodzić w szpitalu który nie ma jako tako oddziału psychiatrycznego. Bo jeżeli miała bym dostać np depresji poporodowej to w moim szpitalu mi nie pomogą i powinnam rodzić w innym. Jak dla mnie to głupota jakich mało. Kto to wie co będzie że mną po porodzie? Mogę dostać depresji ale równie dobrze moge dostać mega pozytywnej energii. Chore po prostu
Ewna4
To normalne że zaczynasz się denerwować, bo w koncu jesteś coraz bliżej porodu. Może zapytaj w aptece co bys mogła brać.Witam dziewczyny. Chciałam się was poradzić. Jestem w 33 tc i tak jak w poprzedniej ciąży zaczełam się w tym okresie denerwować strasznie i często zaczyna mnie łapać taki silny niepokój że robi mi się gorąco i zaczyna mi strasznie kołatać serce. Pije dużo melisy ale myślę że to trochę za słaby preparat. Czy mogę się poratować czasem jakimś lekiem ziołowym z apteki czy nie zaszkodzę dziecku np. persen forte?
PrawieSzczesliwa
Początkująca w BB
Musze przyznac ze czekalam na to bys opisala wrazenia z wizyty ja za trzy tygodnie dopiero i tez plci nie znamHej hej. Byłam wczoraj na wizycie. Jakoś dałam rady
Ewna4
Ja za 2 tygodnie muszę iść na kontrolne USG czy przybiera prawidłowo bo cos w tyle zostaje, choć mieści się w normie.Musze przyznac ze czekalam na to bys opisala wrazenia z wizyty ja za trzy tygodnie dopiero i tez plci nie znam
A w którym tygodniu jesteś? Ja się dowiedziałam dokładnie w 21tc podczas prenatalnych, a teraz potwierdziła. Jaka s z mężem nie możemy się przyzwyczaić że będziemy mieli syna. Od 10 lat tylko córki to już człowiek nauczony
PrawieSzczesliwa
Początkująca w BB
Ja sie dowiem za trzy tygodnie czyli w 21 tc. Chcialabym to jakos przyspieszyc Syn to super sprawaJa za 2 tygodnie muszę iść na kontrolne USG czy przybiera prawidłowo bo cos w tyle zostaje, choć mieści się w normie.
A w którym tygodniu jesteś? Ja się dowiedziałam dokładnie w 21tc podczas prenatalnych, a teraz potwierdziła. Jaka s z mężem nie możemy się przyzwyczaić że będziemy mieli syna. Od 10 lat tylko córki to już człowiek nauczony
reklama
Podziel się: