Brzuch mi staje od mniej więcej 23tc (zaczęło się w szpitalu, od razu przestraszona poleciałam do dyżurki, gdzie właśnie tak mi powiedziano), co wieczór praktycznie. Wtedy przewracam się na drugi bok (muszę leżeć przez krótką szyjkę) i po chwili przestaje. Biorę mnóstwo magnezu i jest ich nieco mniej.Gdyby mi tak powiedzieli,a nie straszyli to inaczej bym reagowala. Bardzo Ci dziekuje za odp uspokoilas mnie.
reklama
Mam zaświadczenie, sama mi wystawila ze najlepiej dla mnie bedzie jak wroce do leków ktore biore juz 11 lat. U mnie to bardziej o chemie mozgu chodzi. Obawia sie ze po spadku hormonów moge byc w gorszym stanie. A zotral na mnie nie dziala. A czy skorzystam go juz moja sprawa. Bardzo bym chciala choc troszke zeby przeciwcial nabrał.Ale dlaczego nie możesz karmić piersią?
Mam zaświadczenie, sama mi wystawila ze najlepiej dla mnie bedzie jak wroce do leków ktore biore juz 11 lat. U mnie to bardziej o chemie mozgu chodzi. Obawia sie ze po spadku hormonów moge byc w gorszym stanie. A zotral na mnie nie dziala. A czy skorzystam go juz moja sprawa. Bardzo bym chciala choc troszke zeby przeciwcial nabrał.
ja też od razu wracam do leków.
Ojoj dawno tu takiej lektury nie było
Dostałam Zoloft ale mam przyjmować dawkę 25. Mam nadzieję że mi pomoże. A czy wy macie wpisane w kartę ciąży że przyjmujecie tego typu leki?
ja mam
bzikula1
Fanka BB :)
ja 22 tydz i 2 dzieńHej, w ktorym tyg jestes??? Ja tez nie radze sobie jak czuje to twardnienie brzucha i ból w krzyżu momentalnie panika... tez zaczne brac ta setraline bo to jest męka...
bzikula1
ja też nie mam wpisane....ale jak będę to zapytam czy potrzebne..Ojoj dawno tu takiej lektury nie było
Dostałam Zoloft ale mam przyjmować dawkę 25. Mam nadzieję że mi pomoże. A czy wy macie wpisane w kartę ciąży że przyjmujecie tego typu leki?
Nerwiczka87
Dziękuje za odp a powiedz mi ile i jaki ten magnez bierzesz, bierzesz leki na uspokojenie?Brzuch mi staje od mniej więcej 23tc (zaczęło się w szpitalu, od razu przestraszona poleciałam do dyżurki, gdzie właśnie tak mi powiedziano), co wieczór praktycznie. Wtedy przewracam się na drugi bok (muszę leżeć przez krótką szyjkę) i po chwili przestaje. Biorę mnóstwo magnezu i jest ich nieco mniej.
reklama
Nerwiczka87
To bardzo podobnie do mnie ja jestemja 22 tydz i 2 dzień
Ja mam w karcie ciąży napisane, ze mam nerwiceOjoj dawno tu takiej lektury nie było
Podziel się: