Reese a w ktorym tyg jestes?mój zdrowy i rośnie wzorowo. Apetyt mam, że się tak wyrażę do bani, schudłam w ciąży i nic nie przybrałam
Ja tak na wszelki wypadek. Jak jeszcze usłyszy jakie mam atrakcje z tętnem to już w ogóle.... Niestety łapie mnie 2-3 razy dziennie ten cholerny puls około 130 i trwa to tak czasem nawet do 2 godzin
reklama
Reese a w ktorym tyg jestes?
34tc+1d
Nerwiczka87
Fanka BB :)
Marta 2211 Tez bym tak chciała,ale jak sie nakrece to koniec...najgorsze jest to uczucie napietego twardego brzucha ktoras z Was tez tak ma??? Ja mam termin na koniec czerwca wiec podobnie zastanawiam sie jeszcze jak
Marta 2211 Tez bym tak chciała,ale jak sie nakrece to koniec...najgorsze jest to uczucie napietego twardego brzucha ktoras z Was tez tak ma??? Ja mam termin na koniec czerwca wiec podobnie zastanawiam sie jeszcze jak
ja tak miałam jak mnie łapał lęk
Współczuję Ci twoich przeżyć. Wiele przeszłas. Ja mam wizytę u ginekologa w poniedziałek. Narazie w miare panuje nad moimi nerwami. Każdego dnia myślę tylko o tym żeby nie było gorzej. Dobrze ze jest jakiś lek który można stosować i jest w miarę bezpieczny dla maleństwa.Hej! Ja mam taka sytuacje ze przed ciąża odstawiłam lek (brałam escitalopram), niestety w 7 tyg poroniłam-nie doczekałam się serduszka, ciąża przestała się rozwijać (miałam łyżeczkowanie- to było w listopadzie 2018). Było to dla mnie ciężkie przeżycie po którym wróciłam do leku, ale innego. asentra (sertralina) która jest uznawana za najbezpieczniejsza w ciąży. Nie biorę dużej dawki, bo 50 mg. Teraz znowu jestem w ciąży (5 tyg+ 3 dni) i jak na razie biorę lek. We wtorek mam wizytę u gina. Mam nadzieje ze usłyszę serce. Pewnie wtedy pomyśle najpierw nad obniżeniem dawki a potem nad odstawieniem ale to sprawa otwarta. Bardzo bije się z myślami. Moja psychiatra nie kazala mi odstawiać ale wiadomo to musi być moja decyzja
Nerwiczka87
7ja tak miałam jak mnie łapał lęk
I jak sobie z tym radzilas?? Bo ja wtedy swiruje, ze to cos zlego sie stanie i wtedy narasta...
7
I jak sobie z tym radzilas?? Bo ja wtedy swiruje, ze to cos zlego sie stanie i wtedy narasta...
nie radziłam.... mam malutką dawkę sertraliny, która ten straszny lęk usunęła i już mi tak nie twardnieje
Biorę też dużo magnezu
Nerwiczka87
7
Powiedz mi jaka masz dawke i od ilu bierzesz ?? Tez mam przeposana setraline 50 mg ale nie bralam jeszcze, chyba bede musiala bo to twardnienie mnie przeraza...a powiedz mi jaki bierzesz ten magnez i jaka dawke?? W ktorym jestes tyg???nie radziłam.... mam malutką dawkę sertraliny, która ten straszny lęk usunęła i już mi tak nie twardnieje
Biorę też dużo magnezu
Powiedz mi jaka masz dawke i od ilu bierzesz ?? Tez mam przeposana setraline 50 mg ale nie bralam jeszcze, chyba bede musiala bo to twardnienie mnie przeraza...a powiedz mi jaki bierzesz ten magnez i jaka dawke?? W ktorym jestes tyg???
25mg biorę od 12 tyg ciąży, więcej nie mogę, bo jestem takim "super" przypadkiem, który bardzo źle toleruje ten lek. 25mg działa tylko na mój nastrój i odczuwanie lęku, w sensie, że jakoś tam wegetuje do terminu, niestety nic kompletnie nie działa na objawy somatyczne.
Biorę Magne B6 (to jest lek) dobrze przyswajalna postać. 4 tabletki dziennie i tak mam brać już do końca.
Tydzień mam na dole w suwaczku 34tc+1
reklama
Nerwiczka87
Często mialas to twardnienie brzucha i od którego tyg, po leku juz ten objaw ustapił?? Bo ja mam niestety coraz czesciej i to mnie mega stresuje, nasluchalam się, ze to nic dobrego ... Ja biore asmag forte. Oj to zazdroszcze to juz prawie końcówka25mg biorę od 12 tyg ciąży, więcej nie mogę, bo jestem takim "super" przypadkiem, który bardzo źle toleruje ten lek. 25mg działa tylko na mój nastrój i odczuwanie lęku, w sensie, że jakoś tam wegetuje do terminu, niestety nic kompletnie nie działa na objawy somatyczne.
Biorę Magne B6 (to jest lek) dobrze przyswajalna postać. 4 tabletki dziennie i tak mam brać już do końca.
Tydzień mam na dole w suwaczku 34tc+1
Podziel się: