reklama
Dziwczyny ile razy mozna brac hydroksyzyne w ciaży
Mam do ciebie prozbe jak z bessennoscia czy dziewczyny pisaly cos na forumWiem, że niektóre dziewczyny brały leki aż do porodu i po..
Cześć Kochana ja na początku ciazy przez bity miesiąc przechodziłam koszmar. Bylo mi wszystko obojętne, ogólnie nie chciałam tego dziecka. Byłam z nerwicowana, nawet miałam myśli samobójcze. Poszłam do.psychologa, który mi pomógł. Wszystko minie. Jak weszłam w 2 trymestr jakby ręką odjal wróciła radość życia. U Ciebie też tak bedzie szczerze w to wierzę.
Wystraszona29
Fanka BB :)
Mi też psychiatra kazała odstawić leki tak żeby miesiąc przed porodem nic nie brać. Przeraziło mnie to, poczytałam trochę forum, trochę opinii w necie i tylko zmniejszyłam dawkę i jestem na niej do teraz, a karmię piersią. Tylko ja biorę asentrę, zeszłam z dawki 50mg na 25mg.Hej. Moj psychiatra kaze mi miesiac przed porodem odtawic zotral 100mg. Ogolnie to od listopada go biore i szalu nie ma. Lęk jest codziennie. Jestem w 34tc i wolalabym nie odstawiac bo jak teraz nie moge sobie poradzic to co to bedzie jak zaczne odstawiac? Mogłybyście wypowiedziec sie w tej kwestii? P.s czy ktoras z Was do porodu jechała po środkach uspakajacych?
Wystraszona29
Fanka BB :)
Pytasz ile razy na dzień? Ja brałam doraźnie, czasem tydzień pod rząd a czasem przez miesiąc wcale. Wiem ze niektore dziewczyny brały codziennie przez dłuższy czas. Mi pomagała na bezsennośćDziwczyny ile razy mozna brac hydroksyzyne w ciaży
Kochana to ja tak teraz mam przechodze traume poczatki nue wolno nic wziasc zadne tabletki szok opisz mi jak to u ciebie
Tak to jest cukrzyca ciazowa ale nie martw sie dieta da sie to zapewne wyrownac.I na to wygląda że dorobiłam się jeszcze cukrzycy. Przynajmniej tak mi się wydaję. Nie wiem w poprzednich ciążach nie miałam
Zeby zmniejszyc ryzyko zespolu odstawiennego u noworodka.Ula gdzieś już to słyszałam że przed porodem trzeba odstawić leki, ale nie wiem czemu?
reklama
Podziel się: