Madzik uważam że bardzo dobrze robisz wracając do Polski. Od razu udaj się do jakiegoś psychiatry i porozmawiaj z nim. Bardzo możliwe że będziesz musiała brać leki, ale jak coś to lekarz na pewno ci przepisze jakieś bezpieczne. Trzymaj się .
Martynika a gdzie znalazłaś takie psychologa? Po prostu z netu?
Powiem wam że mi się tu podoba. Można się spokojniej wyżalić i nikt cię nie odtrąci ani nie popatrzy jak na wariata:-) tylko zawsze można liczyć na pomoc i wsparcie:-*
A tak z ciekawości skąd jesteście. Ja małopolska okolice Wadowic
Tak, na necie znalazłam, bo tutaj, w Holandii miałam problemy z ubezpieczeniem i wieki by trwało, zanim ogarnelabym tu jakiegoś psychiatrę i psychologa. Pogrzebalam trochę i wybrałam strone Twój czas-psychoterapia online (nie wkleje linku, bo jakiś problem jest)tam, po opisaniu problemu, dobrano mi odpowiedniego psychoterapeutę, z którym mam sesję i otrzymuję wsparcie. Dziś także miałam sesje z psychiatrą, również online. Uważam, że to jest świetna forma dla osób, które nie mają innej możliwości, mieszkają za granicą itd :-)
Ja długo się zbierałam, aż w końcu dziś zdecydowałam się na rejestrację na tym forum, wcześniej miałam jakieś obawy, że ze względu na moje przypadłości zostanę nie wiem...zlinczowana? Pocisnieta czy też wykluczona...ale uznałam, że trzeba spróbować i myślę, że to dobry krok, że tu jestem mam nadzieję!!!!