reklama
Dziewczyny, mam pytanie. Nakręciłam się dzis. Rano leze i bez niczego miałam strasznie nierówne bicie serca, trwało to z parę sekund...ale ja jak zwykle już faza. Do tego drgają mi mięśnie, to na nodze, to na rece, to powieka... myślicie, że może to być brak mg? Biorę ale kurcze może za mało...
Dziewczyny, mam pytanie. Nakręciłam się dzis. Rano leze i bez niczego miałam strasznie nierówne bicie serca, trwało to z parę sekund...ale ja jak zwykle już faza. Do tego drgają mi mięśnie, to na nodze, to na rece, to powieka... myślicie, że może to być brak mg? Biorę ale kurcze może za mało...
tak może być. Ile bierzesz magnezu i jaki konkretnie to Ci powiem, bo akurat magnez mam obcykany
Z Doppel Hertz Magnez b6 forte, jedną tabletkę dziennie bo to 400 mg magnezutak może być. Ile bierzesz magnezu i jaki konkretnie to Ci powiem, bo akurat magnez mam obcykany
Zmień koniecznie. W tym masz tlenek magnezu zupełnie nie przyswajalny. Bierzesz 400 a wchłania się może 6%Z Doppel Hertz Magnez b6 forte, jedną tabletkę dziennie bo to 400 mg magnezu
Polecam magne b6. Tu jest dobra forma magnezu. A najlepiej wchłania się cytrynian magnezu.
Thanx kochana są info. Jutro zmienięZmień koniecznie. W tym masz tlenek magnezu zupełnie nie przyswajalny. Bierzesz 400 a wchłania się może 6%
Polecam magne b6. Tu jest dobra forma magnezu. A najlepiej wchłania się cytrynian magnezu.
reklama
Hej dziewczyny mam 29 lat i jestem w 11 tyg ciazy. Ogólnie moja sytuacja jest bardzo zawiła Ale wydarzyło się tak że poznałam bardzo fajnego chłopaka przez swoją przyjaciółkę, można powiedzieć, że.od razu zaiskrzylo... godzinne rozmowy, długie randki, aktywnie spędzamy czas razem no bajka. Aż tu nagle zaszłam w ciążę po 2.miesiącach znajomosci... nie żebyśmy tego nie chcieli na drugiej randce powiedzieliśmy sobie czego oczekujemy od drugiej osoby. Bardzo się cieszyłam to samo mój partner. Aż tu nagle zwariowalam, mnóstwo wątpliwości, lęki, ból lewej reki. Zaczął mnie irytować mój partner. Drażni mnie wszystko, gdzie na początku było idealnie. Czuje się strasznie są chwilę że przestaje jeść bo nie mogę z nerwów. Jak jest u Was ?
Podziel się: