reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarówki z nerwicą

Ja patrzyłam głównie na body itd, nie najgorzej cenowo. Najgorszy dylemat mam z odzieżą wierzchnią. Mam termin na 10 kwietnia więc już wiosna. W tym roku w kwietniu mieliśmy ponad 20 stopni. W czym takiego noworodka wozić w wózku? :rofl:
Problem w tym, że sama nie wiem haha. Nie chce dziecka przegrzewać, ale też żeby nie zmarzło..ja znów w styczniu to nie wiem czy pajac i kombinezon i na to w wózku kołuderka/kocyk. Czy na pajaca jeszcze jakiś sweterek/polarek... dużo tych dylematów. Ale moja koleżanka co też ma pierwsze dziecko mówi że to się po prostu wie :) więc liczę na instynkt i zdrowy rozsądek.

reklama
Problem w tym, że sama nie wiem haha. Nie chce dziecka przegrzewać, ale też żeby nie zmarzło..ja znów w styczniu to nie wiem czy pajac i kombinezon i na to w wózku kołuderka/kocyk. Czy na pajaca jeszcze jakiś sweterek/polarek... dużo tych dylematów. Ale moja koleżanka co też ma pierwsze dziecko mówi że to się po prostu wie :) więc liczę na instynkt i zdrowy rozsądek.

ja liczę na to, że mi sie włączy instynkt jakoś sam hahahah

Cześć dziewczyny, widzę że humory się poprawiły i rozmawiacie już nie tylko o tych złych dniach, ale pojawiają się i te dobre. Momenty ekscytacji i radości z waszego stanu, i świadomości że już za chwilę pojawi się te maleństwo na które czekacie. Cieszę się za Was i trzymam mocno kciuki za każdą z Was!

Cześć dziewczyny, widzę że humory się poprawiły i rozmawiacie już nie tylko o tych złych dniach, ale pojawiają się i te dobre. Momenty ekscytacji i radości z waszego stanu, i świadomości że już za chwilę pojawi się te maleństwo na które czekacie. Cieszę się za Was i trzymam mocno kciuki za każdą z Was!
Smutna a co u Ciebie? Jak wyniki, jak tarczyca?
Dziękujemy za wsparcie ;)

W zime potrzeba kombinezon dla dziecka i jakis kocyk :) a w wiosne to juz same bedziecie widziec jaka bedzie pogoda, roznie to bywa :)

Ja sie dzis tak poklocilam ze swoja siostra, ze nawet sobie nie wyobrazacie... i w zwiazku z tym zostalam bez chrzestnej dla syna, po prostu mam dosc

reklama
Do góry