My to mamy jednak przesrane....
reklama
Cześć. To normalne w ciąży. Burza hormonów robi swoje. To jeszcze nie nerwica [emoji4]Ja jestem w.pierwszej ciazy... mam takie skoki hormonów, że idzie oszalec. Czasem najchętniej to bym się zamknęła w szafie. Ale nie da się wkurza mnie mój partner wszystkim, drażni mnie. Jak u Was ?
Cześć. To normalne w ciąży. Burza hormonów robi swoje. To jeszcze nie nerwica [emoji4]
Tak ale przy tym mam takie lęki... poce się i nie mogę jeść. Nawet teraz położyłam się na chwilę aby złapać kilka minut snu. To nie śpię tylko czuwam I budzę się z takim biciem serca jakby za chwilę miało wyskoczyć... partner mnie wyciąga na spacer Ale zwyczajnie mi sie nie chce... Co robić?
To może być początek. Zdarza się że dopada w ciąży właśnie i ustąpi ci po. Ciężko tak coś doradzić bo jesteś osobą która nie miała problemów przed ciążą.Tak ale przy tym mam takie lęki... poce się i nie mogę jeść. Nawet teraz położyłam się na chwilę aby złapać kilka minut snu. To nie śpię tylko czuwam I budzę się z takim biciem serca jakby za chwilę miało wyskoczyć... partner mnie wyciąga na spacer Ale zwyczajnie mi sie nie chce... Co robić?
To może być początek. Zdarza się że dopada w ciąży właśnie i ustąpi ci po. Ciężko tak coś doradzić bo jesteś osobą która nie miała problemów przed ciążą.
Wkurza mnie on najbardziej że wszystkim. A jak idę ulica i widzę pary zakochanych to krew mnie zalewa, że oni potrafią się cieszyć sobą A ja nie potrafię się nim cieszyć... wcześniej byłam 8 lat w związku odeszlam dlatego, że on nie chciał dzieci. Bardzo to przeżyłam. I teraz to wszystko wraca tylko w innej postaci
reklama
Zapisz się do psychologa. Poszukaj kogoś kto ma dobre opinie. I porozmawiaj z nim.Wkurza mnie on najbardziej że wszystkim. A jak idę ulica i widzę pary zakochanych to krew mnie zalewa, że oni potrafią się cieszyć sobą A ja nie potrafię się nim cieszyć... wcześniej byłam 8 lat w związku odeszlam dlatego, że on nie chciał dzieci. Bardzo to przeżyłam. I teraz to wszystko wraca tylko w innej postaci
Podziel się: