Od 19 tygodnia kochana ..od kiedy masz 50mg?
Ja nie mam jeszcze nic dla dziecka....
poczułam 1 raz 6 dni temu, w 1 chwili myślałam, że to jelita, ale za chwilę, że przecież jelita mam wyżej i tam się przelewa, a tu takie drgania, a dzisiaj już ewidentnie mocniej.
Jejku, ja nie mam ani jednej rzeczy...cały czas mi się wydaje, że za wcześnie, ale już powiedziałam mojemu Rafałowi, że jak tylko potwierdzą płeć to zaczynam kupować bo potem nie wyrobimy z kasą
A gdzie kupujesz ubranka?
reklama
Ja kopniaki czuje od paru dni. Mam trochę tłuszczyku i to druga ciąża może dlatego. W pierwszej ciąży przytyłam 30 kg ...z wagi 58 na 88. Prowadził mnie inny lekarz. Teraz startowałam z wagą ..wstyd 79 kg i do 20 tyg przytyłam 70 gram. Góra jaką mogę osiągnąć w tej ciąży to 7-8 kg. Nie więcej....
Wystraszona29
Fanka BB :)
Ja przez brak apetytu przez pierwsze miesiące nadal jestem kilo na minusie mam nadzieję, że max 5kg przytyjęJa kopniaki czuje od paru dni. Mam trochę tłuszczyku i to druga ciąża może dlatego. W pierwszej ciąży przytyłam 30 kg ...z wagi 58 na 88. Prowadził mnie inny lekarz. Teraz startowałam z wagą ..wstyd 79 kg i do 20 tyg przytyłam 70 gram. Góra jaką mogę osiągnąć w tej ciąży to 7-8 kg. Nie więcej....
Wystraszona29
Ja postanowiłam powoli kompletować i wcześniej zacząć, bo bym nie dała rady w jednym miesiącu hah. Ubranka różnie, w tesco kilka kupiłam z tej firmy f&f, kilka pajacyków i body w pepco (ale tam zawsze trzeba na skład patrzeć, bo nie zawsze są bawełniane), ostatnio w lidlu body po 6zł trafiłam i sukieneczki po 20zł nie mogłam się oprzeć, 100% bawełny i taka dobra cena.od kiedy masz 50mg?
Ja nie mam jeszcze nic dla dziecka....
poczułam 1 raz 6 dni temu, w 1 chwili myślałam, że to jelita, ale za chwilę, że przecież jelita mam wyżej i tam się przelewa, a tu takie drgania, a dzisiaj już ewidentnie mocniej.
Jejku, ja nie mam ani jednej rzeczy...cały czas mi się wydaje, że za wcześnie, ale już powiedziałam mojemu Rafałowi, że jak tylko potwierdzą płeć to zaczynam kupować bo potem nie wyrobimy z kasą
A gdzie kupujesz ubranka?
A resztę rzeczy, tzn pościel dla małem, pampersy, przewijak itp na allegro zamawiałam.
Tesco podobno ma fajne ubranka.Ja postanowiłam powoli kompletować i wcześniej zacząć, bo bym nie dała rady w jednym miesiącu hah. Ubranka różnie, w tesco kilka kupiłam z tej firmy f&f, kilka pajacyków i body w pepco (ale tam zawsze trzeba na skład patrzeć, bo nie zawsze są bawełniane), ostatnio w lidlu body po 6zł trafiłam i sukieneczki po 20zł nie mogłam się oprzeć, 100% bawełny i taka dobra cena.
A resztę rzeczy, tzn pościel dla małem, pampersy, przewijak itp na allegro zamawiałam.
Ja upatrzyłam parę w h&m. A akcesoria itp też planuję na allegro. [emoji4]
Ja jestem na minusie 2.5kgJa przez brak apetytu przez pierwsze miesiące nadal jestem kilo na minusie mam nadzieję, że max 5kg przytyję
Wystraszona29
Piękne są w hm te ubranka dla bobasów! Koleżance tam na prezent dla synka kupowałam. Takie body z muchą, szelkami haha. Ale powiem szczerze, że tanie ich ubranka nie są..ale miewają promocje. Ściągnęłam aplikację h&m i przeglądam hahah najsłodsze są teraz te świąteczne.. no ale w tym roku to nie dla nasTesco podobno ma fajne ubranka.
Ja upatrzyłam parę w h&m. A akcesoria itp też planuję na allegro. [emoji4]
Od 19 tygodnia kochana ..
czyli tydzień dopiero... zastanawiam się po jakim czasie zwiększona dawka daje odpowiedź
reklama
Piękne są w hm te ubranka dla bobasów! Koleżance tam na prezent dla synka kupowałam. Takie body z muchą, szelkami haha. Ale powiem szczerze, że tanie ich ubranka nie są..ale miewają promocje. Ściągnęłam aplikację h&m i przeglądam hahah najsłodsze są teraz te świąteczne.. no ale w tym roku to nie dla nas
Ja patrzyłam głównie na body itd, nie najgorzej cenowo. Najgorszy dylemat mam z odzieżą wierzchnią. Mam termin na 10 kwietnia więc już wiosna. W tym roku w kwietniu mieliśmy ponad 20 stopni. W czym takiego noworodka wozić w wózku?
Podziel się: