Wystraszona29
Fanka BB :)
Od początku 4 miesiąca biorę. Ale pierwsze 4tygodnie brałam 25mg potem większą dawkę.No niestety, my siebie nawzajem zrozumiemy, ale kogos bez tej przypadlosci nie umialabym chyba nawet uswiadamiac, nierealne po prostu...
Bo Ty lek bierzesz jakos od 4 miesiaca tak? A wiesz juz do kiedy bedziesz przyjmowac? Powinnas odstawic jakos przed porodem?
Ogólnie to jak kiedyś gadałam z psychiatrą, to mówiła że nie muszę odstawiać. A nawet lepiej żebym nie odstawiała, bo po porodzie mogą się nasilić objawy, różnie bywa. I że przy małej dawce mogę karmić. Ale ta rozmowa dawno była. W następnym tygodniu mam wizytę, bo akurat asentra mi się kończy i mam zamiar z nią pogadać. Dużo kobiet leczyła, które były w ciąży i rodziły dzieci i u żadnej na asentrze nie było kłopotów, powikłań. Tak mi mówiła, może trochę żeby mnie uspokoić, ale na pewno nie kłamała więc wypyjam ją o karmienie przy leku raz jeszcze. I przy ewentualnej hydroksyzynie doraźnie. Chcę karmić chociaż do 3 miesiąca. A jak się będę dobrze czuła to i dłużej. A jak nie, to zmienie lek i wtedy przestanę karmić. Za dużo w tej ciąży się nacierpiałam żeby kolejne kilka miesięcy się męczyć
Powiem Wam, że zawsze myślałam, że będę miała 2 dzieci. Ja mam dwie siostry i czuje że smutno jest jedynaczce...ale po tym wszystkim to nie na moje siły. Ten lęk o dziecko, te wszystkie badania itp itd. Może mi kiedyś minie