reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarówki z nerwicą

na mnie zawsze działały najmniejsze dawki. Na pewno nie placebo bo praktycznie wszystkie objawy depresji ustąpiły, a wejście na tą dawkę miałam mega ciężkie, w życiu się tak źle nie czułam. Na każdego działa co innego. Na 100 to ja bym chyba umarła
Tylko się cieszyć, że taka dawka działa i Ci pomaga, na prawdę! Ja przed ciążą 100 brałam jakiś czas, potem do 75mg zeszłam. A po 25mg jak bym bez leku była niestety.

reklama
Hej dziewczyny. Byłam u lekarza, przepisała mi spasmolinę 3x1 i nospe doraźnie. Mam dużo odpoczywać. Od stresu i przemęczenia te skurcze według gin, ale jak nie miną w ciągu dwóch dni po lekach, to mam się do szpitala zgłosić :hmm:
Ostatnio był remont i dużo sprzątałam, dwa dni na nogach ciągle. A stres to wiadomo, że ciągle przeżywamy :( Leże teraz i się zamartwiam. Ciało odpoczywa, gorzej głowa... ważne że szyjka jest ok, nie skraca się póki co.

a cały czas Cię boli?
Bo ja np dzisiaj mam spokój, wczoraj też w sumie nic mnie nie bolało

Dziewczyny a w którym tygodniu Wam się podniosło łożysko? Bo u mnie wczoraj wyszło na usg że ciągle jest nisko, lekarz mówi, że na razie spoko, bo dopiero po 20 tyg powinno być wyżej ale ja już sobie wzięłam do głowy

Hej dziewczyny. Byłam u lekarza, przepisała mi spasmolinę 3x1 i nospe doraźnie. Mam dużo odpoczywać. Od stresu i przemęczenia te skurcze według gin, ale jak nie miną w ciągu dwóch dni po lekach, to mam się do szpitala zgłosić :hmm:
Ostatnio był remont i dużo sprzątałam, dwa dni na nogach ciągle. A stres to wiadomo, że ciągle przeżywamy :( Leże teraz i się zamartwiam. Ciało odpoczywa, gorzej głowa... ważne że szyjka jest ok, nie skraca się póki co.
U mnie to samo szyjka ok i jak nie minie po weekendzie to do szpitala :/ dostalam tylko nospe i duphaston...

reklama
Do góry