reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarówki z nerwicą

Ja to wcale nie mierze cisnienia bo jeszcze gorzej bym sie nakrecila, a ja juz podczas mierzenia denerwuje sie jakie bedzie i jest podwyzszone z tego zdenerwowania...

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny a macie jakieś plany na walentynki? Coś dla męża bo ja nie mam pomysłu, a na tej mojej wsi to nie ma jak poszaleć [emoji53]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Asiu ja muszę mierzyć w tym tygodniu 3razy dziennie bo jak we wtorek byłam u ginekologa i miałam 110 na 90 to stwierdziła że mam kontrolować, a zawsze ciśnienie miałam ok oby tak już było do końca ciąży [emoji9]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Wczoraj byli u nas znajomi z dziećmi pózno pojechali także padłam zmęczona i noc normalnie przespana tylko o 5 obudziłam się z bólem głowy i trzyma mnie do tej pory chyba bez tabletek sie nie obejdzie...Ja w ciążach miałam bardzo niskie ciśnienie mój rekord to 88/59 i oczywiście bóle głowy brałam leki niewiem czy to miało wpływ czy cos innego ale nie wpłyneło to dobrze na moje najmłodsze dziecko.
Walentynki eh u nas po 19 latach małżeństwa nic takiego nie istnieje...zresztą między nami nie ma juz chyba nic.

Hej, ja dzisiaj bardzo źle spałam. Pewnie dlatego że wczoraj cały wieczór przeplakalam, nie mogłam się uspokoić. Dziewczyny wy macie napady lęku, a ja mam taki wolnoplynacy, trzyma mnie cały dzień.
Moje objawy to chyba są z pogranicza depresji i nerwicy.... Dziewczyny jak to przetrwać?:(

Hej dziewczyny ja miałam stosunkowo dobrą noc a jak tylko wstałam ogarnął mnie straszny lęk. Bicie serca. Potem wyszłam na spacer i poszłam do położnej do przychodni. Teraz staram się uspokoić

reklama
Justi może trzeba by brać coś na uspokojenie cały czas. Położna u której dzisiaj byłam pytała czy coś biorę na uspokojenie i sama przyznała że w szpitalu relanium np. to w szpitalu norma. Mówi że lepiej wziąć niż się stresować.

Do góry