reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

jakies mialas objawy??
Troche duzo upawow i czasem zolte... zadnych specjalnych objawow... jutro id
jakies mialas objawy??
W sumie zadnych jedynie ck to troche duzo uplawow czasem lekko biale czasem zoltawe... i tyle zero swedzenia czy pieczenia... ja oszaleje nke wkecej nawet co dzieje sie w mojej glowie... dziecko bylo zmkerzle to sie wydarlam na niego jak glupia nie radze sobie po malu :(

reklama
Dziewczyny wy tez sie boicie badz balyscie porodu, ciazy i tego ze cos sie wam stanie i nie zobaczycie malenstwa itp.
Mi sie tak zaczelo od wczoraj ze sie boje.

Dziewczyny wy tez sie boicie badz balyscie porodu, ciazy i tego ze cos sie wam stanie i nie zobaczycie malenstwa itp.
Mi sie tak zaczelo od wczoraj ze sie boje.

Mam cały czas tak praktycznie:(( ten lek jest okropny ze moze pojsc cos nie tak ze teraz moze sie cos podziac... Nie wiem nie znam recepty jak sobie z tym poradzic:((

W sumie zadnych jedynie ck to troche duzo uplawow czasem lekko biale czasem zoltawe... i tyle zero swedzenia czy pieczenia... ja oszaleje nke wkecej nawet co dzieje sie w mojej glowie... dziecko bylo zmkerzle to sie wydarlam na niego jak glupia nie radze sobie po malu :(

To jakies standardowe badanie w kalendarzu w ciazy? Wybacz ze tak dopytuje ale ja zadnego wymazu nie mialam jeszcze jedynie cytologie w tym roku. Chodzi co sklonilo Cie do tego badania??

Kurcze wydzielina biała czy lekko zolta ktora zasycha na taki kolor to standard w ciazy w zyciu bym nie pomyslala ze cos nie tak jest:(( bedzie dobrze wiem ze to stresujace i napewno mocno sie martwisz wcale sie nie dziwie ale musisz sie trzymac. Mnie lekarz kiedys powiedzial ze nieraz wydaje sie sytuacja powazna a koncowo konczy sie dobrze! I tak musi byc w tym przypadku nie ma innej opcji!!

Kurcze wydzielina biała czy lekko zolta ktora zasycha na taki kolor to standard w ciazy w zyciu bym nie pomyslala ze cos nie tak jest:(( bedzie dobrze wiem ze to stresujace i napewno mocno sie martwisz wcale sie nie dziwie ale musisz sie trzymac. Mnie lekarz kiedys powiedzial ze nieraz wydaje sie sytuacja powazna a koncowo konczy sie dobrze! I tak musi byc w tym przypadku nie ma innej opcji!!
Oj jeszcze dzis jakies plamie ia zauwazylam dzidzius zdrowy w brzuchu bo bylam na prenatalnych a tu takie cyrki... ja juz mam dosc mamusie jak zyc jak sie zajac moim chlopczykiem w domu zas mnie daja do szpitala na bank :( jestem zrozpaczona

To jakies standardowe badanie w kalendarzu w ciazy? Wybacz ze tak dopytuje ale ja zadnego wymazu nie mialam jeszcze jedynie cytologie w tym roku. Chodzi co sklonilo Cie do tego badania??
Bylam w spzitalu j cos im odwalilo, ze zrobili posiew to nie jest badanie ktore robia w ciazy ogolnie

Oj jeszcze dzis jakies plamie ia zauwazylam dzidzius zdrowy w brzuchu bo bylam na prenatalnych a tu takie cyrki... ja juz mam dosc mamusie jak zyc jak sie zajac moim chlopczykiem w domu zas mnie daja do szpitala na bank :( jestem zrozpaczona

Kochana nie wiem co Ci napisać jest mi strasznie przykro, że tak to sie wszystko dzieje. Nie rozumiem dlaczego los tak doswiadcza paskudnie niektore z nas... ja tez dzis nie najlepiej wstalam polamana ciagle mi ciemno, goraco... drugi dzien kiepskiego samopoczucia... trzymaj sie daj znac co powiedzieli ?

Kochana nie wiem co Ci napisać jest mi strasznie przykro, że tak to sie wszystko dzieje. Nie rozumiem dlaczego los tak doswiadcza paskudnie niektore z nas... ja tez dzis nie najlepiej wstalam polamana ciagle mi ciemno, goraco... drugi dzien kiepskiego samopoczucia... trzymaj sie daj znac co powiedzieli ?
Wlasnie czekam najgirsze ze kaszle i to jakos tak dziwnie jakby ze srodka i juz sb wkrecam, se mam te bakterie w plucach i koniec... mysli mam juz taki widze sb w trumnie mysle co by maz mial gadac synowi zeby nie cierpial

reklama

Wlasnie czekam najgirsze ze kaszle i to jakos tak dziwnie jakby ze srodka i juz sb wkrecam, se mam te bakterie w plucach i koniec... mysli mam juz taki widze sb w trumnie mysle co by maz mial gadac synowi zeby nie cierpial
Stres tak dziala wkrecamy sobie rzeczy ktore w rzeczywistosci wcale nie sa takimi... Widzimy wszystko w zlych barwach... Musisz starac sie pomyslec o dziecku ktore nosisz... Ono wszystko czuje....

Do góry