reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

Hej dziewczyny dzisiaj odebralam ze szpitala wynik wymazu z pochwy i mam jakas klebsielle pnemuneae mozecie sonie poczygac co to jets za swinstwo... na necie pisze ze dziecko jak ske urodzi j zarazi to moze umrzec ito a co jak zaraze tym mojego malego, albk jak mam ja juz gdzies dalej w organizmie... nie wiem co robic teraz juz naprawde mam dosc :( jestem zrozpaczona

reklama
Hej dziewczyny dzisiaj odebralam ze szpitala wynik wymazu z pochwy i mam jakas klebsielle pnemuneae mozecie sonie poczygac co to jets za swinstwo... na necie pisze ze dziecko jak ske urodzi j zarazi to moze umrzec ito a co jak zaraze tym mojego malego, albk jak mam ja juz gdzies dalej w organizmie... nie wiem co robic teraz juz naprawde mam dosc :( jestem zrozpaczona

Nie rozpaczaj tylko idź do ginekologa z tym. Dostaniesz jakieś globulki. Ja miałam teraz grzybka jakiegoś i 10 dni musiałam zakładać globulke. Jutro właśnie idę zrobić posiew.

Nie rozpaczaj tylko idź do ginekologa z tym. Dostaniesz jakieś globulki. Ja miałam teraz grzybka jakiegoś i 10 dni musiałam zakładać globulke. Jutro właśnie idę zrobić posiew.
Tylko , ze problem tkwi w tym, ze to nie jest zaden grzyb do gina dzwonilam od razu po otrzymaniu wyniku to jest bakteria i bardzo ciezko ja wyleczyc prowadzi nawet do smeirci j jest wskazaniem do cc bo dzieckk mzoe sie przez sn zarazic i jmrzec po porodzie...

Tylko , ze problem tkwi w tym, ze to nie jest zaden grzyb do gina dzwonilam od razu po otrzymaniu wyniku to jest bakteria i bardzo ciezko ja wyleczyc prowadzi nawet do smeirci j jest wskazaniem do cc bo dzieckk mzoe sie przez sn zarazic i jmrzec po porodzie...

Tak ci powiedział? Że nie będzie tego leczył ?

Tak ci powiedział? Że nie będzie tego leczył ?
Bedzie probowala to wyleczyc ... ah brak slow juz mam teraz serio dosc. Co jak moje dziekco ukochane to ma? Moj synus? Teraz jestem jiz w rozsypce ! Chce dac do badania na posiew jego mocz zeby sprawdzic ale jak wynik bwdzie pozytywny to ja sie chyba zabije :/

Bedzie probowala to wyleczyc ... ah brak slow juz mam teraz serio dosc. Co jak moje dziekco ukochane to ma? Moj synus? Teraz jestem jiz w rozsypce ! Chce dac do badania na posiew jego mocz zeby sprawdzic ale jak wynik bwdzie pozytywny to ja sie chyba zabije :/

Na pewno nie ma. Myśl pozytywnie. Najgorzej jest od razu czarne scenariusze tworzyć. Na pewno tego nie ma i nie ma innej opcji

Skad ta bakteria??? bylas w szpitalu?

jakies mialas objawy??

reklama
U mnie też nie lepiej rano obudziłam się i było mi tak nie dobrze, pozniej probowalam cos poprasowac ale ledwo stalam na nogach. Po poludniu w ramach poprawy ciocia zaproponowala spotkanie i jej dwie corki. poszlysmy z babcia ale nagle siedzac poczulam doslownie jak splywa mi cos do nosa takie jakby krew, wstalam nic nie bylo lepiej, zaczelo mi sie krecic w glowie, tak ze myslalam ze nie ustoje na nogach:(( Nie wiem czy od tego ciastka co zjadlam i popilam sokiem czy ta nerwica sie cholerna znow odzywa ale to bylo okropne dobrze ze bylam z babcia a chlopak przyjechal bo nie wiem jakbym sie doczolgala tramwajem do domu;/ Wogole dzis mialam takie mysli lekowe o zycie, zaczelam sie znow bac ze cos moze mi sie stac :(((

Do góry